Λουίς Σουάρες: «Στην Μπαρτσελόνα υπάρχει ένας πόλεμος που βλάπτει τους παίκτες»

Λουίς Σουάρες: «Στην Μπαρτσελόνα υπάρχει ένας πόλεμος που βλάπτει τους παίκτες»

Για το ντέρμπι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα κλήθηκε να μιλήσει ο Λουίς Σουάρες, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των «μπλαουγκράνα»

sport_130546
Μετά από έξι χρόνια γεμάτα επιτυχίες και τίτλους, οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα και του Λουίς Σουάρες χώρισαν, καθώς ο Ορουγουανός στράικερ αγωνίζεται με τα χρώματα της Ατλέτικο.

Μάλιστα, την περασμένη σεζόν, με τα 21 τέρματα που πέτυχε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των «ροχιμπλάνκος» στην πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα και η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον 34χρονο επιθετικό, μιας και έχει στείλει τέσσερις φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στα εννέα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Ο Λουίς Σουάρες όμως δεν ξεχνάει την παλιά του αγάπη και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, για την οποία μίλησε στην ισπανική «sport», δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Ατλέτικο με τους «μπλαουγκράνα» στο «Μετροπολιτάνο».

Βλέποντας την αγωνιστική πτώση της πρώην ομάδας του, ο Σουάρες αναφέρθηκε στον Κούμαν, τον Λαπόρτα αλλά και για τον πολύ καλό του φίλο Τσάβι, τον οποίο συμβούλευσε να περιμένει για να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

«Είναι έξυπνος ο Τσάβι και ξέρει τι δυσκολίες έχει ένα κλαμπ, όπως η Μπαρτσελόνα. Δεν πρέπει να αναλάβει τώρα. Να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχουν παίκτες με τους οποίους έχει παίξει και θα είναι δύσκολο να παίρνει αποφάσεις για αυτούς. Ωστόσο, γνωρίζω ότι είναι ένας ικανός προπονητής», ήταν το σχόλιο του, για τον Τσάβι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των Καταλανών.

«Στην Μπαρτσελόνα υπάρχει ένας "πόλεμος" που βλάπτει τους παίκτες». Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το αν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Σε προσωπικό επίπεδο ελπίζω να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αλλά αν το κάνω δεν θα το πανηγυρίσω, σέβομαι πολύ την αγαπημένη μου ομάδα, Μπαρτσελόνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ - Ζήτησε να φάει παστίτσιο

O εφιάλτης των Χριστουγέννων: Γιορτές χωρίς γαλοπούλα και μπύρα κινδυνεύουν να κάνουν οι Βρετανοί

Εμπλοκή με αμερικάνικο κρουαζιερόπλοιο στην Τήνο: Γιατί δεν αφήνουν 250 επιβάτες να αποβιβαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης