Αντετοκούνμπο: Η σκληρή προπόνηση στο ΣΕΦ πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA

Αντετοκούνμπο: Η σκληρή προπόνηση στο ΣΕΦ πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκανε μόνο διακοπές στην Ελλάδα, αντιθέτως «έγραψε» πολλές εργατοώρες στο παρκέ και το καινούργιο γυμναστήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό του ενόψει της σεζόν  στο NBA

giannissef
Μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ των Μπακς, ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα σειρά προπονήσεων στο Φαληρικό στάδιο.

Έχοντας ως στόχο να παραμείνει στην ιδανική σωματική κατάσταση, ο MVP των τελικών και πρωταθλητής του ΝΒΑ αξιοποίησε τις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ κι ενώ ο χρόνος κυλά αντίστροφα προς την έναρξη της κανονικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει αναλυτικά:

Το ΣΕΦ αποδείχθηκε «γούρικο» πέρυσι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτός ήταν ίσως ένας από τους λόγους που το προτίμησε και φέτος!

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ο MVP του ΝΒΑ «απόλαυσε» την φιλοξενία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριό μας.

Δεν ήταν, όμως, μόνος του! Εκτός από τον αδελφό του, Θανάση και μέλη του προπονητικού επιτελείου των Μιλγουόκι Μπακς, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν αρκετοί συμπαίκτες τους, επίσης κάτοχοι δακτυλιδιού!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία τη σεζόν που έρχεται και να πανηγυρίσουν back to back το πρωτάθλημα!

sef2_2
sef3_2
sef4_2
sef5_2
sef6_2




Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid- 19!

Γιατί αναμένεται άμεσα έλλειψη σε κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες κλπ;

Στην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στη Βουλή η ψήφιση της Συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης