Super League 1, Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1: Παράσταση 5 αστέρων! - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1: Παράσταση 5 αστέρων! - Δείτε τα γκολ

Με τρομερό τον Καρλίτος (δύο γκολ - μία ασίστ) και σε... ανοιξιάτικη μέρα τους Χατζηγιοβάνη, Ιωαννίδη, Βιτάλ, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε 5-1 τον Βόλο μοιράζοντας ξανά χαμόγελα στους φίλους του - Πρώτη ήττα για τους Θεσσαλούς στη φετινή Super League 1

5384155
Με μία καταπληκτική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός βρήκε το καλύτερο φάρμακο στις πληγές που άνοιξαν μετά την πρεμιέρα. Νίκησε 5-1 τον Βόλο, χόρτασε καλό ποδόσφαιρο τον κόσμο του και... βλέπει Ολυμπιακό!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejwrvnpl32h-sf)


Έτσι έπαιξαν
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε τον Παναθηναϊκό με μόνο μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ο Σέρβος τεχνικός προτίμησε τον Καρλίτος σε ρόλο επιτελικού πίσω από τον Ιωαννίδη. Ο Διούδης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κότσιρας και ο Βέλεθ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος και Ρούμπεν οι δύο κεντρικοί μέσοι. Στο αριστερό φτερό ο Βιτάλ, στο δεξί ο Χατζηγιοβάνης, ο Καρλίτος δεκάρι και... φουνταριστός ο Ιωαννίδης.

Για την έως τώρα ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Βόλο, ο Γκιγιέρμο Αμπρασκάλ επέλεξε τον Κλέιμαν στην υπεράσπιση της εστίας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Φεράρι, στο δεξί ο Πουρίτα και ο Ρομέρο με τον Γκρίλο οι δύο στόπερ. Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ρεγκατίν και Φερνάντες στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή του 4-3-3 ο Φαν Βεέρτ.

Ο Παναθηναϊκός εξαφάνισε την μπάλα!
Κλείσιμο
Ένα ημίχρονο βγαλμένο από τα θέλω κάθε οπαδού του κατέθεσε στο χορτάρι της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, σκόραρε τέσσερις φορές και είχε ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ απέναντι σε έναν Βόλο, ο οποίος κατέβηκε στην Λεωφόρο να παίξει με φουλ ρίσκο, με την γραμμή της άμυνας κοντά στην σέντρα, με πολλούς χώρους στα μεσοδιαστήματα και το πλήρωσε ακριβά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceju9k5fbv0p-sf)



Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejub6vs8avl-sf)


Οι πράσινοι είχαν σε τρομερό απόγευμα τον Καρλίτος και από κοντά του όλοι οι παίκτες της δημιουργίας. Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Βιτάλ. Ο Παναθηναϊκός βρήκε χώρο για να αναπτυχθεί και σε αρκετές περιπτώσεις τα έκανε όλα σωστά, δείχνοντας σημαντική βελτίωση στις επιλογές του επιθετικού τρίτου. Το Τριφύλλι έκανε ιδανική εκκίνηση στο παιχνίδι. Στο 3᾽ ο Καρλίτος έκλεψε την μπάλα από τον Κλέιμαν στην μικρή περιοχή και άνοιξε το σκορ. Στα... καπάκια ο Ιωαννίδης μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη και... τσαφ του Ρομέρο έγραψε το 2-0 και έβαλε θεμέλια νίκης για την ομάδα του.

Ο Βόλος ισορρόπησε στην συνέχεια αλλά πέρα από το σουτ του Φεράρι που έβγαλε ο Διούδης και μια υπέροχη ατομική ενέργεια του Φερνάντες που κόντραρε στον Πούγγουρα, δεν μπόρεσε να απειλήσει. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι καταπληκτικός στο επιθετικό τρανζίσιον, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες και στο 34´ βρήκε και τρίτο γκολ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejuyv6hhw81-sf)


Ασίστ με εξωτερικό από τον Καρλίτος, προβολή και του Χατζηγιοβάνη και... πλεκτό! Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ασταμάτητος, στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι και ο Βιτάλ από την άσπρη βούλα άνοιξε λογαριασμό με την πράσινη φανέλα για το 4-0!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejv6hjh4cap-sf)


Κατέβασε ρυθμό, έβαλε και πέμπτο και βλέπει ντέρμπι!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε στο... ρελαντί, ο Βόλος ήθελε να δείξει περισσότερα πράγματα έχοντας αυτό το 4-0 στην πλάτη και τελικά η υπεροχή του καρποφόρησε με τον Γκιουλέν στο 58᾽ να μειώνει με κεφαλιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejvsnvv8f09-sf)


Το Τριφύλλι μετά από αυτό το τέρμα... αφυπνίστηκε, κράτησε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του. Στο 64᾽ ο Γκρίλο έδιωξε πάνω στην γραμμή την λόμπα του Καρλίτος αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Ισπανός φορ βρήκε το πέμπτο γκολ για την ομάδα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejw2lyswqsx-sf)


Ο Βιτάλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Καρλίτος σαν σε προπόνηση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Παναθηναϊκός κατέβασε κι άλλο ρυθμό, έκανε διαχείριση δυνάμεων και πλέον με αυτό το 5-1 πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να παίξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

MAN OF THE MATCH: Καρλίτος. Δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι, μια ασίστ με καταπληκτική σέντρα με το εξωτερικό. Τι άλλο να κάνει ο Ισπανός φορ; Τα έκανε όλα σε έναν ρόλο πίσω από τον επιθετικό ενώ λίγο έλειψε να πετύχει και το γκολ της αγωνιστικής από απόσταση με την άμυνα του Βόλου να διώχνει πάνω στην γραμμή. Καταπληκτική εμφάνιση, γεμάτη ουσία.



ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού σε αυτή την κατηγορία. Ένας που έλαμψε και ένας που δεν λάμπει πάνω στο χορτάρι αλλά έκανε σπουδαία δουλειά. Ο Βιτάλ είναι ο λαμπερός... κάτοχος αυτής της θέσης. Πέτυχε και το πρώτο του γκολ με πέναλτι, χάζεψε με τις ενέργειές του την αντίπαλη άμυνα και ήταν υπέροχος. Μαζί του ο Ρούμπεν. Αρκετή δουλειά ανασταλτικά, σχεδόν απόλυτα σωστός με την μπάλα στα πόδια, ήταν πιο γρήγορος στις αποφάσεις του σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Καθοριστικός στην καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής του Τριφυλλιού.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Φράνκο Ρομέρο. Ο ένας εκ των δύο στόπερ του Βόλου είχε... εφιαλτικό απόγευμα στην Λεωφόρο και δικαίως έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα. Η ΓΚΑΦΑ: Ο Μπόρις Κλέιμαν έκανε ένα λάθος από αυτά που δεν επιτρέπονται ούτε σε παιχνίδια ερασιτεχνικού επιπέδου. Ως κάτοχος της μπάλας στην μικρή... βραχυκύκλωσε, ο Καρλίτος έκλεψε και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Καλή η διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη, ο οποίος μέσα από το VAR πήρε πίσω την μοναδική λάθος του απόφαση, σε ένα πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού στο 4-1 για χέρι του Γκιουλέν.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Παναθηναϊκός μετά τις ήττες σε Ιωάννινα σε Θεσσαλονίκη, έβγαλε αντίδραση και τι αντίδραση! Με μία εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε τον Bόλο 5-1, επέστρεψε με τρόπο εμφατικό στις νίκες και αγόρασε ηρεμία ενόψει του αιωνίου ντέρμπι στο Φάληρο. Το σημερινό απόγευμα ήταν το καλύτερο φάρμακο για τις πληγές που άνοιξαν μακριά από την Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κότσιρας, Βέλεθ(76᾽ Σάρλια), Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος(76᾽ Μαουρίσιο), Ρούμπεν, Καρλίτος(70᾽ Μακέντα), Ιωαννίδης(70᾽Λούντκβιστ), Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ

Βόλος: Κλέιμαν, Γκρίλο, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο(46᾽ Γκιουλέν), Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν(74᾽ Σοάρες), Φερνάντες(74᾽ Τερεζίου), Φαν Βέερτ(74᾽Βοϊτκόφσκι), Ροσέρο(46᾽ Μπαριέντος)

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης