Ρονάλντο μετά την ήττα από την Άστον Βίλα: «Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα»

Ρονάλντο μετά την ήττα από την Άστον Βίλα: «Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να πατήσει ξανά στα πόδια της και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα

aston_villa_ronaldo_xr
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη αναπάντεχη ήττα από την Άστον Βίλα με 1-0 στο «Όλντ Τράφορντ» με τους «χωριάτες» να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη από το 2009.

Λίγο πριν το φινάλε, οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι και ο Μπρούνο Φερνάντες είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1. Ωστόσο, λίγο πριν την εκτέλεση επικράτησε σύγχυση, καθώς ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ζητούσε επιδεικτικά από τον Ρονάλντο να αναλάβει εκείνος το χτύπημα, πεπεισμένος ότι θα τον νικήσει από την άσπρη βούλα.

Τελικά, την εκτέλεση την ανέλαβε ο συμπατριώτης του, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος κι αστόχησε. Από την πλευρά του πάντως. ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης, ενόψει της συνέχειας.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή, αλλά σε έναν πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό όσο η Premier League, κάθε βαθμός μετράει! Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, να ξανασταθούμε στα πόδια μας και να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κλείσιμο


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης