Premier League, Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ 3-3: «Πληγωμένη» στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ 3-3: «Πληγωμένη» στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Η Μπρέντφορντ κοίταξε στα μάτια τη Λίβερπουλ, ισοφάρισε δυο φορές (3-3) και στέρησε την ευκαιρία από τους Reds να βρεθούν στο +3 από τη 2η θέση της Premier League

salahh
Ματσάρα! Eνα από τα καλύτερα της φετινής Premier League, με τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ να βάζει πολύ δύσκολα στη Λίβερπουλ και να παίρνει ισοπαλία 3-3 εντός έδρας. Μπορεί οι Reds να έβγαλαν εξαιρετικά διαστήματα, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήρθαν να μείνουν στην κατηγορία. Στο +1 από τη 2η θέση η ομάδα του Κλοπ.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε τη νεοφώτιστη και μόλις στο 7ο λεπτό είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Σαλάχ βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε υπέροχο πλασέ, αλλά ο Άιερ με τρομερή προβολή έσωσε την ομάδα του. Η Μπρέντφορντ αποφάσισε να ανέβει, πήρε μέτρα, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και σε τέσσερα λεπτά δημιούργησε τρεις ευκαιρίες. Ο Τόνι στο 9' έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στην επόμενη φάση ο Ονιέκα δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Στο 11' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Εμπεμό έκανε το πλασέ, αλλά ο Μάτιπ έδιωξε στη γραμμή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cej6yf2s39ep-sf)


Η Λίβερπουλ δεν είχε λύσεις, οι νεοφώτιστοι αντίθετα δημιουργούσαν προβλήματα και στο 27' έφτασαν στο γκολ! Ο Κάνιος έκανε την παράλληλη σέντρα, η άμυνα της φιλοξενούμενης ήταν... εκτός γηπέδου και ο Πίνοκ από κοντά σκοράρει.

Ισοφάριση με Ζότα!
Ωστόσο, η Λίβερπουλ είχε αντίδραση πρωτοπόρου και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Υπέροχη σέντρα του Ρόμπερτσον και ο Ζότα με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ράιαν. Οι Reds πήραν τα πάνω τους και θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα, αλλά στο 39΄ είχαν διπλή ευκαιρία. Το σουτ του Τζόουνς βρήκε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Ράιαν νίκησε τον Ζότα.

Ματσάρα με ανατροπές!
Το β’ ημίχρονο είχε τρελό ρυθμό, με τη Λίβερπουλ να πιέζει με το… καλησπέρα και στο 54’ να βρίσκει δίχτυα. Ο Φαμπίνιο έβγαλε τον Σαλάχ σε θέση βολής, ο Αιγύπτιος ήταν στο όριο και με τη βοήθεια του VAR πέτυχε το 2-1, αλλά και το 100ο του τέρμα με τα κόκκινα στην Premier League. Κι όμως η Μπρέντοφορντ δε φοβήθηκε το ματς, κυνήγησε την ισοφάριση και την πέτυχε στο 64’. Κάκιστη αντίδραση της άμυνας, μετά το σουτ του Γιάνσεν που βρήκε το δοκάρι και ο Γιάνελτ με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 2-2.

Ματσάρα, με τη Λίβερπουλ να απαντά άμεσα και στο 67’ να φτάνει στο τρίτο γκολ με σουτάρα του Τζόουνς, η οποία πάντως βρήκε σε πόδι αμυντικού της αντιπάλου. Οι «Κόκκινοι» είχαν πάρει τα ηνία, πίεζαν για το τέταρτο γκολ και είχαν δίλεπτο – φωτιά (77΄-78’), όμως τόσο ο Σαλάχ όσο και ο Μανέ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Κι όμως, η Μπρέντφορντ συνέχιζε να πιέζει, εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του Κλοπ και στο 82’ ο Γουισά διαμόρφωσε το 3-3. Οι νεοφώτιστοι ήταν αυτοί που πίεσαν στο τέλος για ένα τέταρτο γκολ, το σημείωσε ο Τόνι στο τέλος, αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αισθητή βελτίωση από σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Γερμανικές εκλογές: Μάχη για την ψήφο των αναποφάσιστων στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Η Κίνα αποφυλάκισε δυο Καναδούς πολίτες αμέσως μετά την συμφωνία απελευθέρωσης της οικονομικής διευθύντριας της Huawei
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης