Premier League: Πάτησε Τζόλη, Γιαννούλη και κορυφή η Έβερτον - «Έσωσε» τη Λέστερ ο Βάρντι - Δείτε τα γκολ

Premier League: Πάτησε Τζόλη, Γιαννούλη και κορυφή η Έβερτον - «Έσωσε» τη Λέστερ ο Βάρντι - Δείτε τα γκολ

Απίθανος Τζέιμι Βάρντι που πέτυχε δυο γκολ και ένα... αυτογκόλ, έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Λέστερ και της χάρισε έστω τον βαθμό κόντρα στην Μπέρνλι (2-2) - Νίκη για την Έβερτον κόντρα στη Νόριτς (2-0) και παραμονή σε τροχιά κορυφής

evertonnn
Το... έσωσε ο Βάρντι
Τίτλος τιμής και... ντροπής, για τον Τζέιμι Βάρντι που έγινε ο πρώτος παίκτης της Λέστερ που βάζει αυτογκόλ και στο ίδιο ματς σκοράρει και για την ομάδα του.

Και τα «ρεκόρ» δεν τελειώνουν εδώ για τον Άγγλο, που το παιχνίδι με την Μπέρνλι θα το θυμάται για καιρό, αφού για πρώτη φορά στις 360 συμμετοχές του με τη φανέλα της Λέστερ πετυχαίνει αυτογκόλ!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cej3jvbt3z1t-sf)


Ο άσος των Αλεπούδων με καλοζυγισμένη κεφαλιά «πλήγωσε» τα δίχτυα της ομάδας του κι άνοιξε το σκορ για την Μπέρνλι μόλις στο 12' (0-1) .

Κλείσιμο
Στο 37' ήταν εκείνος που ξέπλυνε... την ντροπή, νικώντας στο τετ - α - τετ τον κίπερ των φιλοξενούμενων κι έφερε το ματς στα ίσα (1-1), με υπέροχο τελείωμα, στην αριστερή γωνία). Λίγο πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45', ο Μαξουέλ Κορνέ με φαλτσαριστό σουτ με το δεξί έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Μπέρνλι (1-2).

Ο Τζέιμι Βάρντι όμως ήταν και πάλι παρών. Στο 85ο λεπτό, νίκησε όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων και τον τερματοφύλακα και «έγραψε» το 2-2 για τη Λέστερ που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Ισοπαλία - ανάσα για τη Νιουκάστλ
Στο Γουότφορντ - Νιουκάστλ, ο Σεν Μαξιμέν έκανε πάλι... το θαύμα του, στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε υπέροχη κάθετη πάσα στον Λόνγκσταφ που έπιασε το σουτ και σκόραρε για το 1-0 της Νιουκάστλ. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση που ο επιθετικός της Νιουκάστλ έχει συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του (2 γκολ, 2 ασίστ).

Στο 72ο λεπτό, ο Σαρ έφερε το ματς στα ίσα (1-1) για την Γουότφορντ που λίγο έλειψε να πάρει το τρίποντο στο 87ο λεπτό, με τον Τζόσουα Κινγκ να σκοράρει και το VAR να παρεμβαίνει ακυρώνοντας το τέρμα υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Τρίποντο κορυφής για Έβερτον απέναντι στην ουραγό
Στραβοπάτημα ήταν και πάει για την Έβερτον η ανορθογραφία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Άστον Βίλα, με τα Ζαχαρωτά να επικρατούν απέναντι στη Νόριτς για να βρεθούν στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cej3jvbkkw9l-sf)


Ο Τάουνσεντ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα μόλις στο 29΄, με τον Ντουκουρέ στο δεύτερο ημίχρονο να «κλειδώνει» τη νίκη στο 77΄. Ενδιάμεσα ο Φάρκε είχε ρίξει στη μάχη τον Χρήστο Τζόλη (69΄), ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για Καναρίνια ενώ τρία λεπτά πριν το φινάλε επιστρατεύτηκε και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Αντόνιο το ανέτρεψε στο 90'
Ποιος άλλος; Ο Μικαίλ Αντόνιο χτύπησε και πάλι για τη Γουέστ, της χάρισε τη νίκη με ανατροπή σε νεκρό χρόνο και πλέον οδηγεί την κούρσα των σκορερς στην Premier League παρέα με τον Τζέιμι Βάρντι (5 γκολ).

Τα πράγματα έδειχναν σκούρα από την αρχή για τα Σφυριά, αφού η Λιντς πήρε το προβάδισμα στο 19΄με μακρινό σουτ του Ραφίνια. Το σύνολο του Μόγιες όμως ετοίμαζε αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και βρήκε την ισοφάριση στο 67΄με αυτογκόλ του Ζούνιορ Φίρπο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cej3q0yvepzd-sf)


Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο... συνήθης ύποπτος των φιλοξενούμενων ο οποίος έγραψε το τελικό 2-1 και έστειλε τους Λονδρέζους στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αισθητή βελτίωση από σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Γερμανικές εκλογές: Μάχη για την ψήφο των αναποφάσιστων στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Η Κίνα αποφυλάκισε δυο Καναδούς πολίτες αμέσως μετά την συμφωνία απελευθέρωσης της οικονομικής διευθύντριας της Huawei
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης