Super Cup: Μάχες Παναθηναϊκός-Λαύριο και Προμηθέας-ΑΕΚ με φόντο τον τελικό

Super Cup: Μάχες Παναθηναϊκός-Λαύριο και Προμηθέας-ΑΕΚ με φόντο τον τελικό

Η φετινή σεζόν ξεκινά με τους ημιτελικούς του Super Cup, όπου ο Παναθηναϊκός θα παίξει με το Λάυριο (16:30) και η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (21:00)

basket_super_cup
Τζάμπολ στο Super Cup που θα γίνει στην Πάτρα. Στον πρώτο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Λαύριο (16:30) που πραγματοποίησε μια απίθανη πορεία την περσινή σεζόν μέχρι και τους τελικούς της Basket League. Οι... πράσινοι θα παίξουν χωρίς τον Τζέρεμι Έβανς που έμεινε εκτός λόγω του ορίου των ξένων, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκονται κανονικά στην αποστολή

H ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και τη Ζενίτ τις προηγούμενες μέρες σε φιλικά και θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη.

Στον δεύτερο ημιτελικό η ΑΕΚ των πολλών νέων προσώπων τη φετινή σεζόν θα κοντραριστεί (21:00, ΕΡΤ3) με τον κάτοχο του τίτλου, Προμηθέα σε μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση. Ο Λουίς Κασιμίρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτο το... οπλοστάσιο της ομάδας του, αφού δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Στέφανος Δέδας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νίκο Παππά.

Σχετικά τώρα με τα θέματα ασφάλειας και οργάνωσης του Super Cup, ο ανεξέλεγκτος τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων στην Πάτρα (25-26/9) και η συνύπαρξη οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ προβληματίζει τις αρχές, με τους «πράσινους» να θέτουν το ζήτημα στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

16:30: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο Megabolt

21:00: Προμηθέας – ΑΕΚ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Κλείσιμο
16:30: Μικρός τελικός

21:00: Μεγάλος τελικός

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης