Γκρόιτερ Φιρτ-Μπάγερν 1-3: Τρίτος σκόρερ στην ιστορία των «Βαυαρών» ο Μίλερ - Πέρασε τον τεράστιο Ρουμενίγκε - Δείτε τα γκολ

Γκρόιτερ Φιρτ-Μπάγερν 1-3: Τρίτος σκόρερ στην ιστορία των «Βαυαρών» ο Μίλερ - Πέρασε τον τεράστιο Ρουμενίγκε - Δείτε τα γκολ

Η Μπάγερν βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της Bundesliga - Στα 15 γκολ σταμάτησε το σερί του Λεβαντόφσκι

bayern
Μετά το εκκωφαντικό 7-0 επί της Μπόχουμ, η Μπάγερν δε δυσκολεύτηκε απέναντι στη Γκρόιτερ Φιρτ, επικράτησε 3-1 εκτός έδρας και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της Βundesliga.

Αήττητοι οι Βαυαροί, παρά το γεγονός πως για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο. Η Μπάγερν έφτασε τα 23 γκολ έπειτα από έξι στροφές, ρεκόρ για νέο προπονητή του συλλόγου.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Μίλερ στο 10ο λεπτό, με τον διεθνή επιθετικό να γίνεται τρίτος all time σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν με 218 τέρματα, ξεπερνώντας τον τεράστιο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε. Στο 31' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με απίθανο πλασέ του Κίμιχ έξω από την περιοχή. Μπορεί ο Παβάρ στο 48' να αποβλήθηκε, ωστόσο το αυτογκόλ του Γκρίσμπεκ στο 68' «σφράγισε» το τρίποντο.

Ο Λεβαντόφσκι κυνήγησε το γκολ, αλλά έπειτα από 15 συνεχόμενα παιχνίδια με τέρματα στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Το μόνο που κατάφερε η Γκρόιτερ ήταν να μειώσει στο 87΄με τον Ιτεν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceif1yd01usp-se)



Πηγή:gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Μαρίνα Πατούλη - Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης

Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης