Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Βεζένκοβ έως το 2024

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Βεζένκοβ έως το 2024

Οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας του με τον Βούλγαρο φόργουορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024

vezenkov_170307
Ολυμπιακός και Σάσα Βεζένκοβ είχαν συμφωνήσει για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο μπήκε κι η σφραγίδα με την ανακοίνωση της ομάδας.

Ο 25χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα με το Gazzetta να κάνει γνωστές τις οικονομικές και όχι μόνο λεπτομέρειες του deal και θα αποτελεί για την επόμενη τριετία μέλος του βασικού κορμού του Ολυμπιακού.

Η επιτυχία της διοίκησης είναι τεράστια γιατί πρόλαβαν την αγορά και ικανοποίησαν τον παίκτη πριν καν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Φυσικά άξιος θαυμασμού και ο Βεζένκοβ ο οποίος περνά όμορφα στον Ολυμπιακό, αισθάνεται σημαντικός και δεν θέλησε να ακούσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

🇧🇬 Sasha Vezenkov - Olympiacos BC - 2021 Best Plays & Highlights ᴴᴰ


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/09) ο 26χρονος φόργουορντ συναντήθηκε με τους Προέδρους της ομάδας μας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον κρατά «δεμένο» στο μεγάλο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του του 2024»!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!», δήλωσε στο olympiacosbc.gr ο Σάσα Βεζένκοφ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, την ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την ως τώρα κοινή διαδρομή και τη στήριξη. Ευελπιστώ πως το μέλλον, με πολλή σκληρή δουλειά, θα είναι καλύτερο. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε πολλά, όμως, το πιστεύω αυτό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το στενό μου περιβάλλον που με στήριξε και με στηρίζει και στις χαρούμενες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας οι φίλαθλοί μας δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας, τους περιμένουμε, όμως, πλέον στο γήπεδο αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη μία Οκτώβρη. Έχουμε ανάγκη να είναι στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε υγεία και μια πάρα πολύ καλή σεζόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Παντρεύονται το Σάββατο

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αναδρομικά - αυξήσεις και πότε - Ξεκινούν οι πληρωμές του Οκτωβρίου

Τα «προφητικά» λόγια της άτυχης Δώρας πριν την δολοφονία - «Θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις» είχε πει στην ξαδέλφη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης