Βίντεο: Αποθέωση του Σπανούλη στο σπίτι του από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού

Βίντεο: Αποθέωση του Σπανούλη στο σπίτι του από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη καθώς τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του και τον αποθέωσαν για όσα πρόσφερε στην ομάδα τους

3815842
Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε πριν λίγους μήνες να αποχωρήσει από τα παρκέ. Αυτό συνέβη μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έκτοτε δεν έχει βρεθεί στο ΣΕΦ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τον λατρεύει και θα τον λατρεύει για πάντα καθώς τον θεωρεί ως μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία της ομάδας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» αποφάσισαν να του κάνουν μία ευχάριστη έκπληξη. Περίπου 250 άτομα αποχώρησαν από την αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Απόλλωνα στο 80ο λεπτό του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» και τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του όπου και στήθηκε ένα τρελό πάρτι.



Στιγμές πραγματικής αποθέωσης με καπνογόνα, συνθήματα και τον Σπανούλη να υποδέχεται την έκπληξη γεμάτος χαρά κι ενθουσιασμό καθώς δεν το περίμενε. Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μαζί με την οικογένειά του έμεινε άφωνος αφού δεν είχε την παραμικρή ιδέα και πραγματικά δεν είχε λόγια να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.

Κλείσιμο
Ο κόσμος φυσικά θα έχει την ευκαιρία να τον αποθεώσει και να τον ευχαριστήσει πολλές φορές και στο μέλλον αφού δεδομένα ο Ολυμπιακός θα κάνει μία ειδική και μεγάλη γιορτή προς τιμή του.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης