Serie A, Φιορεντίνα-Ίντερ 1-3: Ανατροπή και κορυφή - Δείτε τα γκολ

Serie A, Φιορεντίνα-Ίντερ 1-3: Ανατροπή και κορυφή - Δείτε τα γκολ

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα και επικράτησε 3-1, συνεχίζοντας την εκπληκτική εκκίνησή της

inter_fiore
Η καρδιά πρωταθλήτριας ύψωσε ασπίδα στο πρώτος μέρος. Η Φιορεντίνα βομβάρδισε την Ίντερ στα πρώτα 45 λεπτά, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σοτίλ στο 23', όμως όσο δεν την σκότωνε οι ελπίδες της Ίντερ παρέμεναν ζωντανές.

Ένας λόγος του Ιντζάκι στα αποδυτήρια και ένα διάλλειμα για ανασυγκρότηση φαίνεται πως ήταν αρκετός για τους Νερατζούρι που βγήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στην επανάληψη και μέσα σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο (52-55') ανέτρεψαν σκορ και δεδομένα για να εξασφαλίσουν το τρίποντο που τους έστειλε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Serie A.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefv8hwxfq9t-sf)


Η Φιορεντίνα πίεζε, η Ίντερ... άντεχε

Οι γηπεδούχοι σαφώς επηρεασμένοι από την... εξάρα της Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα αρκετά επιθετικογενές πλάνο και να πιάσουν το σύνολο του Ιντζάκι απροετοίμαστο.

Οι Βιόλα πίεζαν ανάμεσα στις γραμμές, κέρδιζαν δεύτερες μπάλες, παρήγαγαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να αξιοποιήσουν μια εξ αυτών, όταν ο Σοτίλ νίκησε τον Χαντάνοβιτς για να βάλει σε θέση οδηγού το συγκρότημα του Ιταλιάνο. Παρά το προβάδισμα οι οδηγίες του Ιταλού τεχνικού προς του παίκτες του ήταν να μην αφήσουν το πόδι από το γκάζι, όμως οι ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στη συνέχεια δεν μετατράπηκαν σε γκολ.

Εκρηκτικό τρίλεπτο και ανατροπή

Κλείσιμο
Όσο όμως οι Νερατζούρι παρέμεναν ζωντανοί, τόσο χαλύβωναν τις άμυνές τους και μάζευαν θάρρος και αυτοπεποίθηση για να τιμωρήσουν τους σπάταλους Βιόλα. Τρία λεπτά μόλις ήταν αρκετά για να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, με τον Νταρμιάν αρχικά να ισοφαρίζει (52΄) και τον Τζέκο (55΄) να φέρνει... τούμπα το ματς.

Η αποβολή του Γκονζάλες στο 78΄απλοποίησε τα πράγματα για την Ίντερ, η οποία έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Πέρισιτς (87') κλειδώνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς και παράλληλα το... προσωρινό άλμα στην πρώτη θέση.

Φιορεντίνα (Βιντσέντσο Ιταλιάνο): Ντραγκόφσκι, Μπενάσι (66΄Οντριοθόλα), Μιλένκοβιτς, Νάστασιτς, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα (85΄Κοκορίν), Τορέιρα (66΄Άμραμπατ), Ντάνκαν (85΄Καγιεχόν), Σότιλ, Γκονζάλες, Βλάχοβιτς

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (66΄Ντάμφρις), Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου (83΄Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (70΄Βεντσίνο), Τζέκο (70΄Σάντσες), Λαουτάρο (83΄Ντιμάρκο)


Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός

Πόλα Τζόουνς: Γιατί η «κατήγορος» του Μπιλ Κλίντον τα βάζει τώρα με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης