Λιλ: Συνελήφθη οπαδός που αυνανιζόταν μπροστά στην εξέδρα της Λανς!

Λιλ: Συνελήφθη οπαδός που αυνανιζόταν μπροστά στην εξέδρα της Λανς!

Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη οπαδού της Λιλ που κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον εκτός έδρας αγώνα με την Λανς για την Ligue 1 αυνανιζόταν μπροστά στην αντίπαλη εξέδρα

Lens-Lille
Σκηνές βίας επικράτησαν την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λανς - Λιλ, όταν μετά την ανάπαυλα οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς το σημείο που βρίσκονταν εκείνοι της φιλοξενούμενης ομάδας.



Μετά το ξύλο και τις... ιπτάμενες καρέκλες, τα επεισόδια έληξαν χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας και έπειτα από την άσχημη παρένθεση ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Λίγες μέρες αργότερα πάντως, γαλλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει και μερικές... άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες που εκτυλίχθηκαν γύρω από το σκηνικό. Συγκεκριμένα ρεπορτάζ του «La Voix du Nord» αναφέρει πως οι γαλλικές αρχές κατόπιν προχώρησαν στη σύλληψη οπαδού της Λιλ που αυνανιζόταν μπροστά στην αντίπαλη κερκίδα!

lena-Lille
Κλείσιμο


Πλέον ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για έγκλημα σεξουαλικής φύσεως και εφόσον κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο ύψους 15 χιλιάδων ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης