ΑΕΚ: Εκτός ο Γαλανόπουλος με Λαμία - Αναλυτικά η αποστολή

ΑΕΚ: Εκτός ο Γαλανόπουλος με Λαμία - Αναλυτικά η αποστολή

Με τις αναμενόμενες απουσίες θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τη Λαμία - Εκτός για δεύτερο σερί ματς ο Γαλανόπουλος και ο τιμωρημένος Λιβάι Γκαρσία

aekomadiki3
Η ΑΕΚ μετά το επεισοδιακό ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, όπου είδε το 0-3 να γίνεται 3-3 στο τελευταίο τέταρτο, και την έντονη δυσαρέσκεια που έβγαλε και μέσω επίσημης τοποθέτησης για τις διαιτητικές αποφάσεις, καλείται να επικεντρωθεί στο ματς της Τετάρτης (22/9 - 20:30) με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, πριν το πρώτο... κρας τεστ που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ στις συζητήσεις που έκαναν μεταξύ τους μετά το παιχνίδι είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ενώ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, τους κάλεσε να μην αντιδρούν σε προκλήσεις στο μέλλον, κρατώντας τα θετικά των 78 λεπτών στο Ηράκλειο και εστιάζοντας στα αρνητικά που έφεραν την ισοφάριση στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

🗒Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο ΟΑΚΑ 🟡⚫️ #aeklam #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfc_new_era #slgr #slgrinterwetten

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, September 21, 2021


Προβληματισμός για το... μπλακ άουτ των 15 λεπτών
Εκεί κυρίως πέφτει το βάρος από τον Μιλόγεβιτς και το τεχνικό τιμ, στους λόγους δηλαδή που έφεραν το... μπλακ άουτ των τελευταίων 15 λεπτών στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για το οποίο υπάρχει προβληματισμός. Στις φάσεις που έφεραν την ισοφάριση του ΟΦΗ υπήρξε πιθανότατα έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι που είχε στοιχίσει στην ΑΕΚ σε αρκετά παιχνίδια της περσινής σεζόν, και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν εστιάσει στα κακώς κείμενα του αγώνα του Ηρακλείου προκειμένου να μην επαναληφθούν.

Οι 22 της αποστολής με τις αναμενόμενες απουσίες
Για το ματς με τη Λαμία, ο Μιλόγεβιτς έχει τις αναμενόμενες απουσίες. Δηλαδή τον τιμωρημένο Λιβάι Γκαρσία (ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική), τους ανέτοιμους Μοχαμάντι και Σιμόες, αλλά και τον Γαλανόπουλο, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μένει εκτός ακολουθώντας και στην προπόνηση της Τρίτης πρόγραμμα αποφόρτισης. Αντίθετα στην αποστολή αυτή τη φορά βρίσκονται οι Ρότα και Λάτσι.

Ο Μιλόγεβιτς πήρε στην αποστολή τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης