Χαμός στα αποδυτήρια της Γιουβέντους μετά τη νέα γκέλα

Χαμός στα αποδυτήρια της Γιουβέντους μετά τη νέα γκέλα

Η νέα γκέλα των «μπιανκονέρι» έφερε νεύρα τα οποία εκδηλώθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Μίλαν.

juventus_chiellini
Η Γιουβέντους έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τα τελευταία 60 χρόνια και όπως είναι λογικό στους «μπιανκονέρι» επικρατεί εκνευρισμός για την εικόνα της ομάδας.

Κόντρα στην Μίλαν οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς που ο τεχνικός της Γιουβέντους έβγαλε πολλά νεύρα για την εικόνα των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο. Νεύρα όμως είχαν και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, νεύρα που έβγαλαν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Βόιτσεκ Σέζνι είχε πολλά νεύρα με τον Ραμπιό για το γεγονός πως ο Γάλλος μέσος ήταν αυτός που έπρεπε να μαρκάρει τον Ρέμπιτς που πέτυχε το γκολ της Μίλαν, και του το εξέφρασε στα αποδυτήρια. Ο Ραμπιό απάντησε και παραλίγο οι δύο τους να έρθουν στα χέρια με τον Αλέγκρι να είναι αυτός που προσπάθησε να τους ηρεμήσει.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Ιταλοί, αυτός ήταν και ο λόγος που ο τεχνικός της Γιουβέντους καθυστέρησε μισή ώρα να πάει στην συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης