Κούμαν: Παραμένει στην Μπαρτσελόνα μέχρι να χάσει

Κούμαν: Παραμένει στην Μπαρτσελόνα μέχρι να χάσει

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο στον αγώνα με την Κάντιθ (23/09, 23:00), με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα παράλληλα να αναζητούν τον πιθανό αντικαταστάτη του.

kuman
Παρά το νέο στραβοπάτημα των «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με την Γρανάδα (1-1), ο Ρόναλντ Κούμαν θα καθοδηγήσει κανονικά την Μπαρτσελόνα στο προσεχές παιχνίδι της La Liga, με την Κάντιθ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η «Mundo Deportivo», η οποία μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο Ολλανδός τεχνικός ναι μεν μετράει αντίστροφα για την απόλυσή του, αλλά αυτή ενδέχεται να έρθει σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να πάρει ούτε απέναντι στην Κάντιθ, τρίποντο.

Μάλιστα, το εν λόγω ισπανικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι οι Ματέο Αλεμάνι και Ραμόν Πλάνες, άνθρωποι της διοίκησης, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Γρανάδα, είχαν συνάντηση με τον Κούμαν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Οχι όμως για να λύσουν από τώρα τη συνεργασία τους.

Το γεγονός ότι ο Κούμαν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου, τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την Κάντιθ, δε σημαίνει ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, δεν δουλεύει για τον αντικαταστάτη του. Οπως αναφέρει το «RAC1», αν η Μπαρτσελόνα δεν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, την επόμενη αγωνιστική, τότε η θητεία του Κούμαν στους Καταλανούς θα ολοκληρωθεί μια και καλή.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να πάει σε λύση υπηρεσιακού προπονητή, γι' αυτό κι εξετάζει προφίλ προπονητών, οι οποίοι μπορούν να ηγηθούν της ομάδας και την επαναφέρουν σε νικηφόρα αποτελέσματα.



Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης