La Liga, Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 1-1: Θλιβεροί οι Καταλανοί, σώθηκαν από κάζο στο 90' - Δείτε τα γκολ

La Liga, Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 1-1: Θλιβεροί οι Καταλανοί, σώθηκαν από κάζο στο 90' - Δείτε τα γκολ

Η νέα γκέλα έφερε αποδοκιμασίες από τους περίπου 20 χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο Καμπ Νου - Στο -5 από την κορυφή οι «μπλαουγκράνα» με ματς λιγότερο

barca
Η Μπαρτσελόνα έβλεπε για 90 λεπτά τους εφιάλτες του Απριλίου να επιστρέφουν απέναντι στη Γρανάδα, η οποία βρέθηκε μια ανάσα από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο «Καμπ Νου», όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Στο 90' ο Αραούχο ισοφάρισε για τους απογοητευτικούς Μπλαουγκράνα, οι οποίοι γλύτωσαν την ήττα αλλά όχι και τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο τους σε ένα παγωμένο «Καμπ Νου».

Τα άσχημα ξεκίνησαν με το... καλημέρα για το συγκρότημα του Κούμαν, ο οποίος είδε τον προωθημένο Ντουάρτε να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2΄για τη Γρανάδα και τους Μπλαουγκράνα να δέχονται το πιο γρήγορο εντός έδρας γκολ της ιστορίας τους έπειτα από εκείνο του Τόρες πίσω στο 2005.

Οι Καταλανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως πέρα από ένα δοκάρι του Σέρτζι Ρομπέρτο (18΄) και μια κεφαλιά του Αραούχο (44΄) λίγο πριν το ημίχρονο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Ο Αραούχο έσωσε τα προσχήματα

Όσο τα λεπτά κυλούσαν, οι Καταλανοί φλέρταραν με ακόμη μια ήττα απέναντι στη Γρανάδα, η οποία μετρούσε δυο νίκες στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους. Ένα εκρηκτικό δίλεπτο (78-80΄) είδε τους Μινγκέθα και Ντε Γιονγκ να βλέπουν δοκάρι και... αστοχία αντίστοιχα να τους στερούν το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στιγμές πριν το φινάλε.

Ο Αραούχο χτύπησε σε νεκρό χρόνο με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με την Μπάρτσα να ψάχνει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η νέα γκέλα βρήκε τους απογοητευτικούς Μπλαουγκράνα να εισπράττουν σφυρίγματα και αποδοκιμασίες από τους περίπου 20 χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και πλέον ξέμειναν στο -5 από την κορυφή με ματς λιγότερο.

Κλείσιμο
Barcelona vs Granada 1−1 - Extеndеd Hіghlіghts & All Gоals 2021 HD


Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Έρικ Γκαρσία, Αραούχο, Μπαλντέ (41' Μινγκέθα), Μπουσκέτς (74΄ Πουτς), Ντε Γιονγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο (46΄ Λουκ Ντε Γιονγκ), Κουτίνιο (59' Γκάβι), Ντεπάι, Ντεμίρ (74΄Πικέ)

Γρανάδα (Ρόμπερτ Μορένο):Μαξιμιάνο, Κουίνι, Ντομίνγκοζ, Έιμπραμ, Εσκουδέρο, Μόντσου, Μίλα, Ετέκι (30' Μοντόρο), Πουέρτας (66΄Γκοναλόνς), Μαντσίς, Μολίνα (66΄Σουάρες)


Ειδήσεις σήμερα

AUKUS: Η Γαλλία περνά στην αντεπίθεση – Κλίμα δυσαρέσκειας σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Έκρηξη ηφαιστείου στη Λα Πάλμα: Αγωνία για την πορεία της λάβας - Χιλιάδες εκκενώσεις, εκατοντάδες κατεστραμμένα σπίτια

Έλενα Πολυχρονοπούλου - Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή: «Θέλω να πληρώσει για όλα ο σύντροφός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης