Davis Cup: Ο Τσιτσιπάς παρακολουθεί με την κοπέλα του τους αγώνες της Ελλάδας

Davis Cup: Ο Τσιτσιπάς παρακολουθεί με την κοπέλα του τους αγώνες της Ελλάδας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την Θεοδώρα Πεταλάς παρακολουθούν από την εξέδρα τους αγώνες του Davis Cup ανάμεσα στην Ελλάδα και την Λιθουανία αφού λόγω τραυματισμού δεν είναι σε θέση ν' αγωνιστεί

5378218
Από την εξέδρα παρακολουθεί τους αγώνες της Ελλάδος με την Λιθουανία στο Davis Cup που φιλοξενεί το Ηράκλειο Κρήτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο3 κόσμου είναι κανονικά μέλος της ομάδας, συμμετείχε στην παρουσίαση, αλλά έμεινε στην εξέδρα λόγω τραυματισμού στο πέλμα του ποδιού του.

5378212


Είδε τους αγώνες για το Group II του Davis Cup από την εξέδρα μαζί με την σύντροφο του Θεοδώρα Πεταλάς. Μαζί τους και η μητέρα του Τζούλια και φυσικά ο πατέρας Απόστολος που είναι αρχηγός αποστολής.

Ήττα στον πρώτο αγώνα για τον Πέτρο Τσιτσιπά
Κλείσιμο
Ο Ρικάρντας Μπεράνκις επικράτησε με 6-1,6-3 του Πέτρου Τιστσιπά και η Λιθουανία έφτασε στο 1-0 στους αγώνες της με την Ελλάδα στο Davis Cup.

Με το αριστερό ξεκίνησε η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της στους αγώνες του Davis Cup με την Λιθουανία που φιλοξενεί το Ηράκλειο της Κρήτης.

O Πέτρος Τσιτσιπάς (Νο730) ηττήθηκε με 6-1,6-3 από τον Ρικάράντας Μπεράνκις (No107) και έτσι η Λιθουανία απέκτησε προβάδισμα για άνοδο στο Group I.

O Έλληνας τενίστας στο 2ο σετ πάλεψε απέναντι στον Λιθουανό. Δέχτηκε όμως μπρέικ στο 3-3 και ο Μπεράνκις έσβησε μπρέικ πόιντ στο 8ο γκέιμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης