Μαρτίνς: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη με Αντβέρπ»

Μαρτίνς: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη με Αντβέρπ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός με Εμβιλά και Μασούρα και τη συνέχεια

martinsnew_17
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 κόντρα στην Αντβέρπ τόνισε πως είναι ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε:

Για τη νίκη με την Αντβέρπ και τη συνέχεια: Είναι από τα παιχνίδια τα πολύ σημαντικά όταν τα κερδίζουμε. Πρώτον διότι μας δίνουν ανάσα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας κάνουν να εξελισσόμαστε αλλά και να μεγαλώνουμε ως ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Επομένως έχουμε αποκομίσει πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε.

Την αλλαγή του Εμβιλά και εάν είχε πρόβλημα: Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε πως ίσως έπρεπε να βγει. Η ομάδα ίσως εκείνη τη στιγμή διαισθάνθηκε το πρόβλημα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Όλο αυτό έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα και χάθηκε η συγκέντρωση. Ωστόσο έχουμε μία μέρα να εκτιμηθεί η κατάστασή του και ελπίζουμε να αποδειχθεί πως θα είναι εντελώς καλά.

Τον Μασούρα και την ετοιμότητά του: Ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βασιστεί πάνω του πολλές φορές. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη. Έχει το γκολ. Για εξτρέμ έχει όμορφα γκολ και τον περιμένουμε να γυρίσει. Είναι τελείως καλά για το πρόβλημα που είχε απλώς περιμένουμε να δούμε για την φυσική του κατάσταση και κάποιες αμφιβολίες που έχουμε.

Το ενδεχόμενο άλλης προσθήκης: Δεν ξέρω (με χαμόγελο).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέγκαν Μαρκλ: Με κοσμήματα αξίας 326 χιλιάδων ευρώ πόζαρε στο «Τime»

«Αστακός» η Αθήνα λόγω EUMED 9: Πού και ποιες ώρες θα διακοπεί σήμερα η κυκλοφορία - Αλλαγές σε Μετρό, Προαστιακό

Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο - «Νιώθαμε πάντα Έλληνες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης