Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ξεχάσω τι έκανε για μένα ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ξεχάσω τι έκανε για μένα ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Χαρούμενος με τη συμμετοχή της Παρτίζαν στο τουρνουά που φέρει το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Τι είπαν Αταμάν και Λάκοβιτς

obradovic
Τιμή αποτελεί για εκείνον και την Παρτίζαν η συμμετοχή στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπως δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον θρυλικό παράγοντα των «πράσινων», λέγοντας πως ποτέ δεν θα ξεχάσει αυτά που έκανε για εκείνον.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους της Παρτίζαν τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση. Για τους νέους παίκτες μου είναι μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε δύο ακόμη ματς υψηλού επιπέδου, με ομάδες με εμπειρία. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι περισσότεροι γνωρίζετε την προσωπική μου σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δεν θα ξεχάσω τι έκανε για μένα, για την ομάδα και τον σύλλογο. Όχι μόνο μπασκετικά. Ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος, που μάθαινες πολλά από εκείνον. Ευχαριστώ Δημήτρη που μας κάλεσες», ήταν τα λόγια του Ζοτς.

Ο Εργκίν Αταμάν από την πλευρά του μίλησε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη του τουρνουά κι αναφέρθηκε φυσικά στον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση σε αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά. Νιώθουμε τιμή που είμαστε εδώ. Προσωπικά θυμάμαι τον Παύλο Γιαννακόπουλο στις θρυλικές εποχές του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία αυτής της ομάδας, ήταν πάντα ενθουσιασμένος με την ομάδα του, είχε πάντα έντονα συναισθήματα και ήταν πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Παύλος ήταν πάντα μπροστά. Νιώθουμε ύψιστο σεβασμό για όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος για το μπάσκετ»

Στη συνέχεια ο Τούρκος τεχνικός πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και ό,τι πέτυχαν πέρσι. Έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ, όχι μόνο πέρσι που κατέκτησαν την Ευρωλίγκα αλλά και την προηγούμενη που η χρονιά διεκόπη. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο.

Πέρσι κερδίσαμε όμως μάς έλειψαν τα γεμάτα γήπεδα. Φέτος θα παίξουμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης, ελπίζω με κόσμο στα γήπεδα και θα είναι συναρπαστικό για εμάς γνωρίζοντας πως οι άλλες ομάδες θα μας κυνηγούν. Ο Ζέλικο το έκανε 9 φορές, θα προσπαθήσω να το κάνω δεύτερη».

Η Ουλμ αντικατέστησε τη Μακάμπι στο τρίτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Εκ μέρους της Ουλμ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είμαστε εδώ μαζί με τρεις ιστορικές ομάδες. Είναι τιμή για εμάς που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Το πιο σημαντικό είναι να τιμήσουμε τον κύριο Παύλο, τον θρυλικό πρόεδρο που έφερε μαζί με την οικογένειά του στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ήμουν τυχερός που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας κι ένιωσα τη ζεστασιά και την αγάπη του κυρίου Παύλου. Ήταν ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κλαμπ στο παγκόσμιο μπάσκετ. Για αυτόν, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δουλειά αλλά οικογένεια. Ένιωθε πως όλοι ήμασταν οικογένειά του. Αυτό ήταν το πιο χαρακτηριστικό. Έδειχνε αγάπη για όλους, ήταν κοντά στους πάντες».


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέγκαν Μαρκλ: Με κοσμήματα αξίας 326 χιλιάδων ευρώ πόζαρε στο «Τime»

«Αστακός» η Αθήνα λόγω EUMED 9: Πού και ποιες ώρες θα διακοπεί σήμερα η κυκλοφορία - Αλλαγές σε Μετρό, Προαστιακό

Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο - «Νιώθαμε πάντα Έλληνες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης