Πέλκας σε οπαδούς της Φενέρ: «Θα ανταποδώσω την στήριξή σας για το χαμένο πέναλτι»

Πέλκας σε οπαδούς της Φενέρ: «Θα ανταποδώσω την στήριξή σας για το χαμένο πέναλτι»

Το μήνυμα του Δημήτρη Πέλκα στους φίλους της Φενέρμπαχτσε, για τη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό του μετά το χαμένο πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

pelkas_105402
Ο Δημήτρης Πέλκας αποδείχθηκε ο... μοιραίος της Φενέρμπαχτσε, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία και στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Έλληνας διεθνής, έχασε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να χαρίσει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στους Τούρκους.
Εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δέχθηκε το χειροκρότημα από τους φίλους της Φενέρ που βρέθηκαν στις εξέδρες, ακούγοντας μάλιστα να τραγουδούν ρυθμικά το όνομά του!

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Πέλκας ευχαρίστησε τους οπαδούς του συλλόγου για τη στήριξή τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη και θα ανταποδώσει σίγουρα την αγάπη αυτή!

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Πέλκα:

«Τραγουδήσατε το όνομά μου ακόμα και όταν έχασα το πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και την υποστήριξή σας για μένα. Σίγουρα θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη. Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό και έχω επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και δυνατός. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξη!».




Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέγκαν Μαρκλ: Με κοσμήματα αξίας 326 χιλιάδων ευρώ πόζαρε στο «Τime»

«Αστακός» η Αθήνα λόγω EUMED 9: Πού και ποιες ώρες θα διακοπεί σήμερα η κυκλοφορία - Αλλαγές σε Μετρό, Προαστιακό

Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο - «Νιώθαμε πάντα Έλληνες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης