Τσιτσιπάς: «Υποστηρίζω την ΑΕΚ λόγω του πατέρα μου, αλλά δεν την έχω δει από κοντά»

Τσιτσιπάς: «Υποστηρίζω την ΑΕΚ λόγω του πατέρα μου, αλλά δεν την έχω δει από κοντά»

O Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην απουσία του από το Davis Cup, αλλά και στην αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ

tsitsi
Για την απουσία του από το Davis Cup, αλλά και την αγάπη του για την ΑΕΚ μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα της εθνικής με την Λιθουανία στην Κρήτη.

Ο Στέφανος, που δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού το Σαββατοκύριακο με το εθνόσημο, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πως προέκυψε η αγάπη του για την ΑΕΚ.

«Η υποστήριξή μου προς την ΑΕΚ προέρχεται από τον πατέρα μου. Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να υποστηρίζω την ομάδα και να βλέπω κάποιους αγώνες της. Θα ήθελα να παρευρεθώ σε αγώνα της ΑΕΚ αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα της ΑΕΚ live» ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cec5zpck2qy9-sf)


Αναφορικά με την απουσία του από την εθνική ομάδα, το Νο3 του κόσμου είπε:

«Παρόλο που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ αυτή την εβδομάδα, το οποίο με πικραίνει γιατί ήθελα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, είναι σημαντικό ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πάντα όταν επιστρέφω στην Ελλάδα νιώθω τρομερή χαρά και αναζωογόνηση. Έχω δει παίκτες που τρέφονται μόνο από αυτά τα τουρνουά. ότι για αυτούς είναι το πιο σημαντικό. Για εμένα, αξίζει κάθε παίκτης να αγωνιστεί στην Davis Cup. Θέλω να πω όμως ότι υπάρχει και ένα ATP tour που δίνει ευκαιρίες σε πολλούς αθλητές να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το να παίζω για το εθνόσημο όμως με κάνει πολύ περήφανο. Δεν έχω νιώσει έτσι στο ATP Tour και αυτό δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στο Davis Cup».

Ακόμη, ο Τσιτσιπάς σχολίασε την επιστροφή του στο Lyttos Beach όπου θα γίνει η διοργάνωση.

«Ξεκίνησα από εδώ πριν μερικά χρόνια, σε ηλικία 14-15 ετών. Κέρδισα το πρώτο μου τουρνουά σε αυτό το γήπεδο. Πλέον έχουν αλλάξει οι εγκαταστάσεις. Εδώ ξεκίνησα, εδώ εξελίχθηκα και αυτό ήταν το μέρος που μου έδωσε το όραμα και την θέληση να ενταχθώ ακόμα ψηλότερα στο επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχει πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Σκέφτομαι συχνά το Lyttos Beach, όταν είμαι στο tour. Δεν γίνεται να μην το κάνω. Είμαι ένας μελαγχολικός άνθρωπος που μου αρέσει να σκέφτομαι το παρελθόν» ανέφερε.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέγκαν Μαρκλ: Με κοσμήματα αξίας 326 χιλιάδων ευρώ πόζαρε στο «Τime»

«Αστακός» η Αθήνα λόγω EUMED 9: Πού και ποιες ώρες θα διακοπεί σήμερα η κυκλοφορία - Αλλαγές σε Μετρό, Προαστιακό

Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο - «Νιώθαμε πάντα Έλληνες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης