Europa League: Σούπερ ανατροπή η Μπέτις, «μοιραίος» για τη Λάτσιο ο Στρακόσια - Δείτε τα γκολ

Europa League: Σούπερ ανατροπή η Μπέτις, «μοιραίος» για τη Λάτσιο ο Στρακόσια - Δείτε τα γκολ

Από 0-2, σε 4-2 μέσα σε 20 λεπτά, η φοβερή Μπέτις νίκησε με τεράστια ανατροπή τη Σέλτικ στην πρεμιέρα - Στοίχισε το απίθανο αυτογκόλ του Στρακόσια στη Λάτσιο, νίκες για Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ, Ερυθρό Αστέρα

realbetis
Η Μπέτις επιβλήθηκε 4-3 της Σέλτικ σε ματς θρίλερ και η Γαλατάσαραϊ έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Λάτσιο χάρη σε αυτογκόλ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Πέρασμα της Γουέστ Χαμ από την Κροατία που επικράτησε 2-0 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Γαλατασαράι - Λάτσιο 1-0
Λοκομοτίβ Μόσχας - Μαρσέιγ 1-1

Βαθμολογία
1. Γαλατασαράι 1 (1-0) 3
Κλείσιμο
2. Μαρσέιγ 1 (1-1) 1 
3. Λοκομοτίβ Μ. (1 (1-1) 1
4. Λάτσιο 1 (0-1) 0

Επόμενη αγωνιστική 30/9
Μαρσέιγ - Γαλατασαράι
Λάτσιο - Λοκομοτίβ Μόσχας

Μία στιγμή, ένα απροσδόκητο σφάλμα, μία ήττα που δεν άξιζε βάσει εμφάνισης. Η Λάτσιο ήπιε «πικρό ποτήρι» στην Κωνσταντινούπολη, με τον Θωμά Στρακόσια να το σερβίρει στο 67', πάνω στο πιο «τρελό» αυτογκόλ τερματοφύλακα που μπορεί να θυμηθεί κανείς εδώ και πολλά χρόνια. Ο Αλβανός πορτιέρε έκανε λάθος υπολογισμό της τροχιάς που πήρε η μπάλα από την απομάκρυνση του αμυντικού κι εκείνη κατέληξε στα δίχτυα με διπλή κόντρα, δίνοντας από το πουθενά το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Τσιμ Μπομ αλλά και τη νίκη στο σύνολο του Φατίχ Τερίμ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cebjdsfpuzk9-sf)


Την ίδια ώρα, η Μαρσέιγ δεν επένδυσε στο προβάδισμα που πήρε με πέναλτι του Ουντέρ στο 59' και ισοφαρίστηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας με το γκολ του Αντζορίν ένα λεπτό πριν τα 90'.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cebjdsfxsivt-sf)



6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αφεντικό με το... καλησπέρα στο γκρουπ έγινε ο Ερυθρός Αστέρας, κάνοντας ιδανική πρεμιέρα απέναντι στη Μπράγκα (2-1). Σε ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο τέταρτο, οι Ερυθρόλευκοι του Ντέγιαν Στάνκοβιτς βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρόντιτς στο 75'. Ο Γκαλένο κατάφερε να ισοφαρίσει στο αμέσως επόμενο λεπτό, αλλά το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι μετατράπηκε σε γκολ από τον Κάταϊ στο 85ο λεπτό και τους χάρισε το τρίποντο. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cebjfbj83x8x-sf)


Στο άλλο ματς του ομίλου, Μίντιλαντ και Λουντογκόρετς... δούλεψαν για τον Αστέρα, καθώς έμειναν στο 1-1. Οι Δανοί προηγήθηκαν από νωρίς, με τον Ίσακσεν στο 3', ο Ντεσπόντοβ ισοφάρισε στο 32' και διατήρησε αλώβητους τους Βούλγαρους από την πρώτη εκτός έδρας αποστολή στον 6ο όμιλο.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Το πιο χορταστικό ματς δίχως άλλο έλαβε χώρα στην Ανδαλουσία και το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Πράσινα και λευκά εις διπλούν, Μπέτις εναντίον Σέλτικ και μία από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές ανήκει πια στους Βερδιμπλάνκος του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Τι κι αν οι Σκωτσέζοι βρήκαν δύο γκολ μέχρι το 30', με Αγιέτι (15') και Γιουράνοβιτς (27'); Οι γηπεδούχοι σφράγισαν τρομερό comeback μέσα σε δύο τρίλεπτα. Πρώτα έφεραν το ματς στα ίσα, με γκολ του Μιράντα (32') και του Χουάνμι (35') κι από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο πήραν κεφάλι στο σκορ, με Ιγκλέσιας και το δεύτερο γκολ του Χουάνμι στο 51' και το 53' αντίστοιχα. Η ομάδα των Μπάρκα (στον πάγκο) και Γιακουμάκη (εκτός αποστολής) μείωσε στο 87' με τον Ράλστον, αλλά δεν είχε χρόνο για να περισώσει τον βαθμό από ένα ματς που έδειχνε να κυλά ιδανικά μέχρι ενός σημείου. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cebjfbjhjwg1-sf)



Παράλληλα, στη Γερμανία η Λεβερκούζεν έκανε τη δική της μίνι-ανατροπή και ξεκίνησε επίσης με νίκη, κόντρα στη Φερεντσβάρος. Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με τον Μαέ στο 8', ωστόσο, οι Ασπιρίνες είχαν τον τρόπο να επιστρέψουν και με τα γκολ των Παλάσιος (37') και του ανερχόμενου σταρ, Φλόριαν Βιρτς (69') να πάρουν το τρίποντο.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλη νίκη στο Ζάγκρεμπ για τη Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε της Ντιναμό 2-0. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των Κροατών και πήραν ένα μεγάλο τρίποντο στην πρεμιέρα. Ο Αντόνιο άνοιξε το σκορ στο 21', ενώ στο 50΄ο Ντέκλαν Ράις με απίθανη κούρσα άφησε πίσω του τον Μίσιτς και διαμόρφωσε το 2-0. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γκενκ πήρε απίθανο τρίποντο μέσα στη Βιέννη στις καθυστερήσεις του ματς κόντρα στη Ραπίντ με 1-0. Οι Αυστριακοί είχαν τον έλεγχο, αλλά οι Βέλγοι την ουσία, μιας και στο 90+2' ο Ονουάτσου από πάσα του Ιτο διαμόρφωσε το 1-0.

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» δήλωσε η Ιωάννα

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης