Europa Conference League: Πρεμιέρα στους ομίλους για ΠΑΟΚ κόντρα στην «σταχτοπούτα» Λίνκολν

Europa Conference League: Πρεμιέρα στους ομίλους για ΠΑΟΚ κόντρα στην «σταχτοπούτα» Λίνκολν

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λίνκολν από το Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα του Europa Conference League (19:45, CosmoteSport3)

Paok_lincoln_xr
Το… χρέος του καλείται να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, στην πρεμιέρα του νεοσύστατου Europa Conference League (19:45, CosmoteSport3).

Ο «δικέφαλος» του βορρά απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά και πιθανότατα του τουρνουά, αν θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο θα πρέπει να τελειώνει αυτό το παιχνίδι χωρίς… περιπέτειες, απέναντι σε μια ομάδα ημιεπαγγελματιών.

Αυτό ξεκαθάρισε εξάλλου και ο Λουτσέσκου χθες στην συνέντευξη Τύπου, που χαρακτήρισε «τελικό» το ματς, όπως και όλα τα άλλα στην φάση των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» και θέλει μια καλή εμφάνιση πέρα από τη νίκη, για να αφήσει πίσω του την γκέλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν χωρίς τους Ντάγκλας Αουγκούστο (τραυματίας), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ανέτοιμος), Ελ Καντουρί και Ινγκασον (τραυματίες) και φυσικά χωρίς Καγκάβα και Ροντρίγκο που είναι εκτός λίστας.

Σημαντικές απουσίες, αλλά απέναντι στην αδύναμη Λίνκολν ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Κλείσιμο
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένο, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.

H Λίνκολν θέλει να βάλει δύσκολα

Από την μεριά της η ομάδα της Λίνκολν πάει να ζήσει το… όνειρό της σε αυτή τη φάση των ομίλων.

Ηδη έγραψαν ιστορία καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που μπαίνει σε φάση ομίλων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θέλουν να διασκεδάσουν την εμπειρία.

Κατά κύριο λόγο η ομάδα αποτελείται από στελέχη της εθνικής Γιβραλτάρ και ημιεπαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θέλουν να βάλουν δύσκολα και στις τρεις ομάδες του ομίλου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον όμιλο του ΠΑΟΚ

19:45 Λίνκολν – ΠΑΟΚ

19:45 Σλόβαν Μπρατισλάβας - Κοπεγχάγη

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης