Champions League, Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Βασιλική απόδραση στο 89' - Δείτε το γκολ

Champions League, Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Βασιλική απόδραση στο 89' - Δείτε το γκολ

Εκεί που όλα έδειχναν «λευκή» ισοπαλία, η Ρεάλ βρήκε τη λύση επί της Ίντερ στο 89' με τον Ροντρίγκο και απέδρασε για έβδομη συνεχόμενη φορά-ρεκόρ με νίκη από την Ιταλία (0-1)

realneww
Ίδιο γήπεδο, ίδια αντίπαλος, σχεδόν ίδιος όμιλος. Με εξαίρεση την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, το σκηνικό στο «Μεάτσα» ήταν παρόμοιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την προηγούμενη φορά που το επισκέφθηκε έφυγε με τη νίκη. Τι κι αν ο Αντόνιο Κόντε αποχώρησε; Η Ίντερ έζησε ξανά το ίδιο έργο απέναντι στη Βασίλισσα με δραματικό φινάλε, αφού ο Ροντρίγκο βρήκε δίχτυα στο 89' έπειτα από ασίστ του Εντουάρντο Καμαβινγκά και χάρισε το τρίποντο στην επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στο Champions League με τους Μερένγκες (0-1).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceariqyctoz5-sf)



Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους Νερατζούρι, ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο τέταρτο, όμως, ο Κουρτουά ύψωσε «τείχος». Με εξαίρεση την κεφαλιά του Μιλιτάο που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, οι Μερένγκες δεν απείλησαν αισθητά κι αντιθέτως κινδύνευσαν εκ νέου από το συρτό σουτ του Μπρόζοβιτς στο 37', κρατώντας παρ' όλα αυτά το μηδέν.

Μετά την ανάπαυλα το σκηνικό άλλαξε. Η Βασίλισσα ήταν πιο επιθετική, πιο παραγωγική κι ορθολογική στην τελική προσπάθεια και τελικά βρήκε πρώτη τον δρόμο προς το άνοιγμα του σκορ, χάρη στις δύο «χρυσές» αλλαγές του Καρλέτο. Ο Ροντρίγκο πέρασε στο ματς στο 65', ο Καμαβινγκά στο 80' και οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα στο 89' από ασίστ του δεύτερου για το εξαιρετικό τελείωμα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Έτσι, η Ρεάλ υπέβαλε τους Νερατζούρι σε πρεμιέρα με ήττα στο Champions League μετά από δέκα χρόνια και παράλληλα υπέγραψε το έβδομο διαδοχικό διπλό της σε ιταλικό έδαφος, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού κι έπιασε στην κορυφή του γκρουπ τη Σέριφ των Κολοβού-Αθανασιάδη.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (55' Νταρμιάν), Μπαρέλα (84' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (65' Βιδάλ), Πέρισιτς (55' Ντιμάρκο), Τζέκο, Μαρτίνες (65' Κορέα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Μόντριτς (80' Καμαβινγκά), Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Βάθκεθ (65' Ροντρίγκο), Βινίσιους (90+2' Ασένσιο), Μπενζεμά

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Μετανιωμένη η νύφη του ISIS, ικετεύει τη Βρετανία να την αφήσει να επιστρέψει - «Ήμουν ηλίθια τότε» (βίντεο)

Γαλλία: Ο «Γουάινστιν της μόδας» τη γλιτώνει λόγω παραγραφής - Διαμαρτυρίες από τα μοντέλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης