Champions League, Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 0-3: «Περίπατος» των Βαυαρών στη Βαρκελώνη- Δείτε τα γκολ

Champions League, Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 0-3: «Περίπατος» των Βαυαρών στη Βαρκελώνη- Δείτε τα γκολ

Το μεγάλο ματς της πρεμιέρας του Champions League αποδείχθηκε ντέρμπι στα χαρτιά, καθώς η παραπαίουσα Μπαρτσελόνα έγινε έρμαιο των διαθέσεων της Μπάγερν - Οι Βαυαροί, χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα, επικράτησαν με το εντυπωσιακό 3-0, δίχως ο αντίπαλος τους να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία!

bayern34
Πολλοί αναρωτήθηκαν αν μετά το ταπεινωτικό 2-8 στη Λισαβόνα τον Αύγουστο του 2020 το βαρέλι (δεν) είχε πάτο. Και η μετά-Μέσι Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι υπάρχει.

Το εύρος του σκορ δεν συνιστά τέτοια ντροπή, αλλά η ανακούφιση των οπαδών της ότι το κοντέρ σταμάτησε στα τρία γκολ, λέει πολλά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9x33skhpmp-sf)


Οι Καταλανοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους υπέστησαν τρεις διαδοχικές ήττες στο Καμπ Νόου, μιας και είχαν προηγηθεί αυτές από Γιουβέντους (0-3), Παρί Σεν Ζερμέν (1-4). Το γεγονός που αποτύπωσε την τραγική εικόνα της Μπαρτσελόνα, ήταν ότι δεν έκανε σουτ εντός εστίας για πρώτη φορά σε όλη την ιστορία της στο Champions League

Η Μπαρτσελόνα απογοήτευσε άνευ προηγουμένου, απέναντι σε μία Μπάγερν που έκανε ό,τι ήθελε κι έπρεπε για να φύγει με νίκη χωρίς καν να ιδρώσει, με τους Μίλερ-Λεβαντόφσκι να συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν στην «οκτάρα» του Final-8.

Κλείσιμο
Με το ζόρι αισθητή η παρουσία της στο πρώτο μέρος, η ομάδα του... υπεραισιόδοξου/υπερφιλόδοξου Ρόναλντ Κούμαν στις δηλώσεις του τις τελευταίες μέρες δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα και να θυμίσει έστω στο ελάχιστο το μεγαθήριο της περασμένης 15ετίας.


Φυσικό κι επόμενο, λοιπόν, για την ομάδα του Νάγκελσμαν να κυριαρχήσει στο χορτάρι σε κατοχή κι έλεγχο του ματς, με τον πρώτο που βρήκε το θάρρος να σουτάρει προς την εστία του Τερ Στέγκεν να στέκεται τυχερός και να δικαιώνεται. Το σουτ του Γερμανού κόντραρε στον Έρικ Γκαρθία αλλά πήγαινε εξαρχής εντός εστίας και πιστώθηκε στον ίδιο, αποτελώντας το 7ο στα τελευταία έξι ματς απέναντι στους Καταλανούς.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9v3xmtq2tl-sf)

Η εικόνα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να παραγάγουν το παραμικρό, τελείωσαν το ματς δίχως τελική στον στόχο για πρώτη φορά στην ιστορία της στα «αστέρια» κι άφησε σε φάσεις-καρμπόν τον Λεβαντόφσκι να επεκτείνει τον εξωπραγματικό του λογαριασμό την τελευταία διετία. 


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9vx54nj54h-sf)

Από σουτ των Μουσιάλα και Γκνάμπρι που κατέληξαν στο δοκάρι, ο Πολωνός αρχι-σκόρερ της Ευρώπης βρήκε ισάριθμες ευκαιρίες για γκολ στο 56' και το 85', σκοράροντας έτσι για 18ο σερί επίσημο παιχνίδι με τους Βαυαρούς και 34η φορά στα 33 τελευταία του ματς στο Champions League!


Έτσι, το 0-3 σφράγισε την πρώτη ήττα της Μπαρτσελόνα σε πρεμιέρα από το 1997, με τη Μπάγερν να μένει πια η μακροβιότερη, έχοντας να ηττηθεί από το 2002.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9wj6zgftu9-sf)


Οι συνθέσεις
Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Γκαρθία (66' Μινγκέθα), Πικέ, Ρομπέρτο (59' Ντεμίρ), Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (59' Γκάβι), Πέδρι, Άλμπα (74' Μπαλντέ), Ντε Γιονγκ (66' Κουτίνιο), Ντεπάι

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Σίλε (82' Στάνισιτς), Ντέιβις, Κίμιχ, Σανέ (83' Κομάν), Μίλερ (82' Ζάμπιτσερ), Γκορέτσκα, Μουσιάλα, Λεβαντόφσκι

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης