Ο «παίκτης» που ανεβάζει την bwin σε άλλο επίπεδο!

Ο «παίκτης» που ανεβάζει την bwin σε άλλο επίπεδο!

Ένα βασικό εργαλείο προπόνησης αποκτά φωνή στο νέο διαφημιστικό της bwin, μιλά για τη δουλειά του και για το πώς το application του brand αλλάζει το επίπεδο στο παιχνίδι σου!

bwin_header
Sponsored Content

bwin – Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με φοβερό interface, αμέτρητα πρωταθλήματα και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+


Πίσω από μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα υπάρχουν πολλά μυστικά, τα οποία, δουλεύονται στην προπόνηση. Για να συμβεί αυτό απαιτούνται ατελείωτες ώρες δουλειάς, τα σωστά πρόσωπα στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και ο απαραίτητος εξοπλισμός. Όπως το Dummy στο νέο διαφημιστικό spot της bwin!

bwin.gr | Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο!

Τα λεγόμενα Dummies, που ουσιαστικά αποτελούν ομοιώματα παικτών και βοηθούν τους παίκτες να βελτιωθούν στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων, ανήκουν στην τελευταία κατηγορία. Σήμερα, τα ομοιώματα παικτών χρησιμοποιούνται και για άλλες ασκήσεις, πέραν των εκτελέσεων φάουλ. Χάρη σε αυτά, οι προπονητές μπορούν να δημιουργήσουν ρεαλιστικές καταστάσεις άμυνας στις προπονήσεις, να τα χρησιμοποιήσουν στην τακτική, στο ζέσταμα, ακόμα και στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετούν πραγματικούς παίκτες για να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες.

Τώρα στην bwin φτιάχνεις το δικό σου Priceboost με το Token* ενισχυμένης απόδοσης! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τι θα έλεγε, λοιπόν, κάποιο από αυτά τα "Mannequins", αν είχε φωνή; θα ήταν θλιμμένο από τις συνεχείς μπαλιές και τα «γαλλικά» των παικτών όταν τα σουτ τους δεν περνούν το τείχος που σχηματίζει ή χαρούμενο λόγω του ρόλου του στην προπόνηση; Η απάντηση στο νέο διαφημιστικό spot της bwin για το Αθλητικό Στοίχημα!

Κλείσιμο
Ο πρωταγωνιστής του σποτ δεν είναι κάποιος ηθοποιός, αλλά ένα προπονητικό dummy, το οποίο, όπως υποστηρίζει, κάνει μια δουλειά που λατρεύει, καθώς βοηθάει τους παίκτες να αλλάξουν επίπεδο! Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρά τα... συνεχή σουτ που δέχεται και τις συγκρούσεις με τους ποδοσφαιριστές, από την ώρα που θα φουσκώσει για να βγει στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι την ώρα που θα σβήσουν οι προβολείς και θα επιστρέψει στην αποθήκη, παρέα με τους κώνους και τις μπάλες, καρτερώντας υπομονετικά την επόμενη προπόνηση. Αισθάνεται ένας από τους αφανείς ήρωες που παίζουν τον δικό τους ρόλο για την εικόνα που «βγάζει» η ομάδα στο χορτάρι, όταν ο διαιτητής σφυρίζει σέντρα!

bwin - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί και πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα σε όλους τους αγώνες! |21+
Αν δεν έκανε, ωστόσο, αυτή τη δουλειά, τότε θα ήθελε να είναι κάτι που επίσης… θα το «γέμιζε» εξίσου! Θα ήθελε να είναι το app της bwin, το οποίο εκτοξεύει το παιχνίδι σε... bwin επίπεδο. Με φοβερό interface, αμέτρητα πρωταθλήματα και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές!

Ποιο είναι, λοιπόν, το κοινό ανάμεσα στον φουσκωτό πρωταγωνιστή και στο app της bwin; Ότι αμφότερα εκτοξεύουν το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης