Superleague: Oι «μεγάλοι»... έλαβαν SMS με το καλημέρα!

Superleague: Oι «μεγάλοι»... έλαβαν SMS με το καλημέρα!

Το πρωτάθλημα της Superleague, άργησε να αρχίσει αλλά έκανε πρεμιέρα με... κρότο σε Τούμπα - Καραϊσκάκη και ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για όσα έγιναν το πρώτο ΣΚ της σεζόν

big4_sms_xr
Καλώς το κι ας άργησε.. Από ένα... παιχνίδι της κληρωτίδας, όταν τον περασμένο Ιούλιο έγινε η κλήρωση της Superleague, η πρώτη αγωνιστική «ήθελε» το Big5 να ξεκινάει την νέα χρονιά στην έδρα του!

Προφανώς και ήταν ευπρόσδεκτο για όλους να αρχίσουν τις προσπάθειες στο νέο πρωτάθλημα στο γήπεδο τους και μάλιστα χωρίς κάποιο ντέρμπι. Με την εξέλιξη αυτή όλοι τους (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης) έκαναν πλάνα για πρεμιέρα με τρίποντο!

Όμως όπως λέμε πως «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει», αυτό ισχύει και για τις ομάδες. Αφήνοντας έξω από την εξίσωση τον Άρη, που ξεκινάει την σεζόν το βράδυ της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πέρασαν εύκολα και με επιτυχία τον κάβο χωρίς να... βραχούν κόντρα σε Απόλλωνα και Ιωνικό.

Εστω κι αν και στις δύο περιπτώσεις το τελικό σκορ μοιάζει ιδιαίτερα κολακευτικό βάση της εικόνας που έδειξαν και οι δύο. Αλλά το φινάλε της βραδιάς άφησε ιδιαίτερα γλυκιά γεύση και πολλές-πολλές υποσχέσεις σε «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους».

Αυτή η γλυκιά γεύση, όσο αφορά την πρεμιέρα δεν ισχύει το ίδιο τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ! Κυρίως για τους Θεσσαλονικείς που με το «καλημέρα» γνώρισαν στην έδρα τους οδυνηρή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και σίγουρα το κλίμα βάρυνε εξ αρχής, ένα κλίμα που από το καλοκαίρι δεν είναι το καλύτερο κι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του club.

Γκρίζα εικόνα όμως και για τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του, αφού έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες απέναντι στον Ατρόμητο αλλά τρίποντο δεν πήρε κι αυτό είναι που μετράει. Και μετράει ακόμη περισσότερο όταν επίσης είναι νωπές οι μνήμες από τον αποκλεισμό στις αρχές Αυγούστου από την Λουντογκόρετς.

Κλείσιμο
Οι Πειραιώτες που συνήθιζαν να κερδίζουν στο γήπεδό τους, ακόμη και σε κακές βραδιές, τώρα νωρίς-νωρίς μετράνε βαθμολογικές απώλειες. Είναι προφανές ότι τίποτα δεν κρίθηκε από την γκέλα του Ολυμπιακού ή την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το πρωτάθλημα μόλις άρχισε και μέχρι το φινάλε του έχει δρόμο.

Μαραθώνιος ολόκληρος είναι. Όμως οι μεγάλοι, τα φαβορί για τον τίτλο με το καλημέρα πήραν το ηχηρό μήνυμα πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο για αυτούς. Φυσικά καλά λόγια αξίζουν και για τους θριαμβευτές της ημέρας.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σούπερ σεζόν που έκανε έστω κι αν άλλαξε προπονητή και κορμό. Έχει όμως ξανά τον Πέδρο Κόντε που φρόντισε από νωρίς να μας θυμίσει ποιος είναι.

Όμως και ο Ατρόμητος φανέρωσε πως το ολικό καλοκαιρινό λίφτινγκ έγινε για να οδηγηθεί ξανά ψηλά.

Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι περιμένουν φέτος ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ψηλά και χαμηλά. Όπως κι αν έχει το πρωτάθλημα μπορεί να άργησε να κάνει σέντρα, αλλά η πρεμιέρα είχε... κρότο!

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Η Αλάνις Μορισέτ μιλά για τους άνδρες που την αποπλάνησαν στα 15 της: «Ήταν όλοι παιδόφιλοι»

Παγώνη: Με μάσκες μέχρι την άνοιξη του 2022 - Ανησυχία για το άνοιγμα των σχολείων

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Έστρωσε εκλογικό χαλί διαψεύδοντας τις πρόωρες κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης