Κριστιάνο Ρονάλντο: Ρεκόρ πωλήσεων σε 24 ώρες αφού «κλείδωσε» το Νο7 στη φανέλα!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ρεκόρ πωλήσεων σε 24 ώρες αφού «κλείδωσε» το Νο7 στη φανέλα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε τελικά ο τρόπος για να επιστρέψει το Νο7 στον προκάτοχό του κι ακολούθησε «τρέλα», με τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο να σπάει ρεκόρ ημερήσιων πωλήσεων μέσα σε τέσσερις ώρες!

cristiano
Η είδηση της επιστροφής του «έριξε» τα social media, ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε σαν τρελός να ψάχνει τη νέα φανέλα του CR7 κι από τη στιγμή που το κλαμπ επισημοποίησε ότι θα διατηρήσει το «7» στη φανέλα του (με τον Καβάνι να παίρνει το 21), επικράτησε «χάος»!

Πωλήσεις άνω των 37,5 εκατομμυρίων ευρώ καταγράφηκαν τις πρώτες 12 ώρες από την κυκλοφορία τους μέσω e-shop ή της μπουτίκ του συλλόγου και ο συνολικός τζίρος της πρώτης ημέρας θέτει πλέον all-time ρεκόρ στην ιστορία του!

Μέσα σε μόλις 4 ώρες, οι φανέλες του Πορτογάλου σούπερ σταρ με το «7» έκαναν... φτερά κι έπιασαν κορυφή, καθιστώντας έτσι τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις τον 4ο αθλητή στην ιστορία που σπάει το ρεκόρ συλλόγου σε πωλήσεις σε φανέλες στο πρώτο 24ωρο της μεταγραφής του, μετά τους Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Τομ Μπρέιντι (Tampa Bay Buccaneers) και Λεμπρόν Τζέιμς (LA Lakers).

Σημειώνεται ότι το ντεμπούτο του CR7 αναμένεται να συμβεί το προσεχές Σάββατο, στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Νιούκαστλ.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αντζελίνα Τζολί: Χρειάστηκε να «αποδράσω» από τον Γουάινστιν - Πληγώθηκα όταν ήθελε να δουλέψει μαζί του ο Μπραντ

Ρυθμίσεις χρεών: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις 100 - 120 δόσεις και ακολουθούν οι 72 δόσεις

Αποτροπιασμός στη Ραφήνα: Βρέθηκε άνδρας κρεμασμένος από το μπαλκόνι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης