Μαυροπάνος: «Όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικό»

Μαυροπάνος: «Όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικό»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για τη δοκιμασία της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

mauropanos
Για το ματς της Εθνικής απέναντι στο Κόσοβο μίλησε ο Ντίνος Μαυροπάνος στη συνέντευξη Τύπου για το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Είναι δυνατή ομάδα όλοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ομαδικά, για να μην έχουμε προβλήματα».

Αν πιστεύει στη νίκη μετά τα δύο ματς με Κόσοβο: «Το να περνάς από εδώ είναι δύσκολο. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη. Είδαμε τη νίκη τους επί της Γεωργίας. Αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε από εδώ με τους τρεις βαθμούς».

Για τη δυσκολία του αγώνα: «Είναι ένα δύσκολο ματς, όλα τα βλέπουμε ξεχωριστά και σαν τελικό. Έχουμε δει τι έχει γίνει στον όμιλο, η Σουηδία νίκησε την Ισπανία. Τα πάντα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι μπορούμε τη νίκη και να ανέβουμε βαθμολογικά μ’ ένα σημαντικό τρίποντο για την πρόκριση».

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή σε αυτόν: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαι στην Εθνική. Είναι τιμή να είσαι στην Εθνική. Το ότι σε εμπιστεύεται ο προπονητής είναι κίνητρο για να προσπαθώ περισσότερο να βοηθώ την Εθνική να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις και μέτρα στήριξης των ευάλωτων θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Σχολεία: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα θρανία για ανεμβολίαστους μαθητές, δύο rapid test για τους καθηγητές

Μίκης: Μια μέρα νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στον αέρα ακόμη η ταφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης