Η Κέρμπερ απέκλεισε την Σάκκαρη σε 69 λεπτά

Η Κέρμπερ απέκλεισε την Σάκκαρη σε 69 λεπτά

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το Σινσινάτι καθώς έχασε από την Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 σετ.

sakkkari
Πρώτο σετ γεμάτο break για την Κέρμπερ
Άλλο επίπεδο η Κέρμπερ και στο δεύτερο σετ
Η Αντζελίκ Κέρμπερ σταμάτησε πρόωρα την Μαρία Σάκκαρη από το τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Γερμανίδα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε την πρόκριση με 2-0 σετ (6-2, 6-2 σε 69 λεπτά) και θα αντιμετωπίσει την Σβιτόλινα στον δεύτερο γύρο.

Η Σάκκαρη ήταν σε πολύ κακή ημέρα, καθώς με εξαίρεση τους 5 άσους στο ματς, δέχτηκε έξι μπρέικ στο ματς, χωρίς μάλιστα να καταφέρει στο πρώτο σετ να κρατήσει έστω και μία φορά το σερβίς της! Είχε τραγικά ποσοστά στους κερδισμένους πόντους από δεύτερο σερβίς (20.8%)με 53.8% περασμένα πρώτα σερβίς, το οποίο ήταν και το βασικότερό της πρόβλημα στην αναμέτρηση.

Πρώτο σετ γεμάτο break για την Κέρμπερ
Κλείσιμο
Με μπρέικ στο σερβίς της Κέρμπερ ξεκίνησε το ματς η Σάκκαρη, αλλά η Κέρμπερ απάντησε με τον ίδιο τρόπο εκμεταλλευόμενη το κακό σερβίς της Μαρίας.
Στο σερβίς της Γερμανίδας η Σάκκαρη είχε ξανά τρεις ευκαιρίες για μπρέικ, αλλά η Γερμανίδα έκανε το 2-1.

Με δύο μπρέικ συνεχίστηκε το πρώτο σετ, με την Κέρμπερ να προηγείται με 3-1, αλλά την Σάκκαρη να απαντά με love break, με winner στην διαγώνιο στον τελευταίο πόντο, για να μειώσει σε 3-2 και να κρατηθεί σε απόσταση ενός game.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε με την Κέρμπερ να κάνει τρίτο μπρέικ και στη συνέχεια να σώζει το σερβίς της από το break point της Μαρίας, για να κάνει το 5-2.
Με το τέταρτο break της η Κέρμπερ έκανε το 6-2 και πήρε το πρώτο σετ καθώς η Σάκκαρη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί ούτε μία φορά το σερβίς της.

Άλλο επίπεδο η Κέρμπερ και στο δεύτερο σετ
Στο δεύτερο σετ η Κέρμπερ κράτησε το σερβίς της για να κάνει το 1-0. Η Σάκκαρη για πρώτη φορά στο ματς κράτησε το σερβίς της για να ισοφαρίσει 1-1. Όμως το σκηνικό του πρώτου σετ επαναλήφθηκε. Η Κέρμπερ έκανε το 2-1 και με το πέμπτο της μπρέικ προηγήθηκε 3-1. Με λάθη της Μαρίας έγινε το 4-1 για την Γερμανίδα, ενώ η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της για το 4-2.

Εύκολα η Κέρμπερ έφτασε στο 5-2 με την Μαρία να σερβίρει για να μείνει στο ματς. Η απογοήτευσή της ήταν μεγάλη, αλλά προσπάθησε να κρατηθεί στο παιχνίδι. Εσωσε τρία ματς πόιντ, αλλά στο τέταρτο «λύγισε» και πλέον θα εστιάσει την προσοχή της στο US Open.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης