Το KOUFALIA CUP 2021 ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το KOUFALIA CUP 2021 ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στο ιδιαίτερα σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του και να είναι πραγματικά Διεθνές

koyfalia__1_
Kατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από εκατόν είκοσι αθλητές, από ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ κτλ, οι οποίοι αγωνίστηκαν σκληρά για οχτώ ημέρες, θέλοντας να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και να χτίσουν την καριέρα τους.

Κοντά τους, δεκάδες προπονητές και εκατοντάδες γονείς που τους συνόδευαν, οι οποίοι έζησαν με αγωνία και ένταση τους αγώνες κι έδωσαν το δικό τους χρώμα στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων, αλλά και στη μικρή πόλη των Κουφαλίων! Επίσης τη φετινή διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επωνύμων. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά κυρία Τζούλια Τσιτσιπά (τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας αγωνίστηκαν στο τουρνουά), ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κος Δημήτρης Σταματιάδης ,ο προπονητής Πέτρος Παγδατής (αδερφός του Μάρκου Παγδατή) και πολλοί άλλοι.

Όπως τόνισε ο διευθυντής του KOUFALIA CUP κύριος Δημήτρης Γκογκίδης, «τα ωφέλη για το δήμο Χαλκηδόνος από αυτή τη Διεθνή διοργάνωση (ιδιαίτερα για τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια) είναι πολλά! Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι σε μια μικρή αγορά όπως των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας έρχονται για δέκα ημέρες εκατοντάδες άνθρωποι υψηλού βιοτικού επιπέδου οι οποίοι θα ξοδέψουν για να κοιμηθούν, να φάνε, να διασκεδάσουν στα καφέ και στα μπαράκια, να βάλουν καύσιμα, να πλύνουν τα ρούχα τους στα καθαριστήρια και να ψωνίσουν γενικότερα.

Τέλος, εκτός της περσινής χρονιάς που λόγω covid δεν έγιναν τα τουρνουά , τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια, έρχονται σε μια επαρχιακή πόλη άνθρωποι υψηλού μορφωτικού, κοινωνικού, οικονομικού και πολιτιστικού επιπέδου . Φυσικά το συγκεκριμένο γεγονός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την τοπική κοινωνία.

Αθλητές ,γονείς, προπονητές και θεατές , είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την άρτια διοργάνωση.

Ελπίζω να καταφέρουμε και του χρόνου να διοργανώσουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα το Διεθνές τουρνουά , έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να φεύγουν απ’ την μικρή μας πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις και να μας διαφημίσουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο!»

Κλείσιμο
Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των τελικών του KOUFALIA CUP 2021

ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:

1ος νικητής CHRISTOFOROS MANOPOULOS GREECE
2ος νικητής ANDREAS TIMINI CYPRUS

ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1η νικήτρια ARTEMIS ASLANISVILI GREECE
2η νικήτρια VASILIKI TRIGKA GREECE

ΔΙΠΛΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:

1οι νικητές ANGELOS AVGERIS GREECE & STEFANOS POURNAROPOULOS GREECE
2οι νικητές IRAKLIS KALANOV GREECE & STAVROS MASTROGAMVRAKIS GREECE

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1ες νικήτριες ALEGRA KORPANEC DAVIES GREAT BRITAIN & ALEXANDRA PANAGIOTIDOU GREECE
2ες νικήτριες MARIANTHI CHRISTOFORIDOU GREECE & GEORGIA VASILOPOULOU GREECE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης