Το μήνυμα-έκπληξη του Τιερί Ανρί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το μήνυμα-έκπληξη του Τιερί Ανρί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τα συγχαρητήρια του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μπακς, έστειλε ο θρυλικός, Τιερί Ανρί

giannishenry_191850
Μήνυμα… έκπληξη από έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και του παγκόσμιου αθλητισμού έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Τιερί Ανρί συνεχάρη τον Έλληνα φόργουορντ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τους Μπακς, με τον «Greek Freak» να τον ευχαριστεί, αφού πρώτα ξεπέρασε το… σοκ, καθώς ο «Τιτί» αποτελούσε ένα από τα πρότυπά του όταν ήταν μικρός.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανρί:

«Γεια σου ψηλέ. Είμαι ο Τιερί. Θα ήθελα να σε συγχαρώ και να σου πω επιτέλους. Θυμάμαι που μου είχες πει ότι μια ημέρα θα γίνεις πρωταθλητής και θα κάνεις τα πάντα για να γίνεις πρωταθλητής. Τώρα, τα κατάφερες. Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες πως δεν είναι πως θα πέσεις, αλλά πως θα σηκωθείς και θα σταθείς στο ύψος σου. Και το έκανες αυτό. Για την πόλη σου, για την ομάδα σου. Και για τον εαυτό σου. Προσπάθησαν να σε ρίξουν, αλλά δεν άκουσες τον… θόρυβο. Και τελικά κατέκτησες τον τίτλο για το Μιλγουόκι. Γι’ αυτό, τώρα απόλαυσέ το και τα λέμε σύντομα, πρωταθλητή. Το είπες και το έκανες. Τα λέμε σύντομα».

Από την πλευρά του, αφότου είδε ο Γιάννης το μήνυμα είπε: «Είναι τρελό φίλε. Είναι πραγματικά τρελό. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω. Όταν ήμουν μικρός, επειδή ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο, ήθελα να του μοιάσω πάρα πολύ. Αλλά, ερωτεύτηκα το μπάσκετ. Το μήνυμα αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Από εκείνον. Τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Όμως, τώρα είμαστε ψηλά και αρκετός κόσμος θέλει να μας ρίξει. Γι’ αυτό, θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να παραμείνουμε ταπεινοί και να εξακολουθούμε να είμαστε ευγνώμονες για την στιγμή και αυτό που καταφέραμε. Αλλά, θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όμως, ένα τέτοιο μήνυμα που έρχεται από έναν θρύλο… Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τιερί σ’ ευχαριστώ πολύ. Εάν δεις αυτό το βίντεο. Σ’ ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Η έκπληξη του Ανρί στον Αντετοκούνμπο

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ναυάγιο στη Μήλο: Δείτε πώς έσωσαν τους 17 που έπεσαν στη θάλασσα όταν βυθίστηκε η θαλαμηγός (βίντεο + φωτογραφίες)

Βίντεο-ντοκουμέντο: Έδιναν πλαστά τεστ Covid σε αλλοδαπούς - Πώς τους περνούσαν από τους ελέγχους στο «Ελ. Βενιζέλος»

Πυρκαγιές: Συνεχίζεται η μάχη σε Εύβοια, Ηλεία-Αρκαδία και Λακωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης