Ενεργοποιείται η «βόμβα»: Υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκρίλις

Ενεργοποιείται η «βόμβα»: Υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκρίλις

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρείται ο Τζακ Γκρίλις σύμφωνα με την Daily Mail, καθώς ο παίκτης αναμένεται σήμερα στο Μάντσεστερ για να υπογράψει τη μεταγραφή-ρεκόρ

grilisss
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής από έναν αγγλικό σύλλογο είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς όπως μεταδίδει αυτή την ώρα η Daily Mai, ο Τζακ Γκρίλις αναμένεται σήμερα κιόλας στο Μάντσεστερ για να υπογράψει τη μετακίνησή του από την Άστον Βίλα.

Το ποσό που αναμένεται να λάβουν οι «χωριάτες» είναι ακριβώς αυτό που ζητούσαν, δηλαδή περίπου 117 εκατ. ευρώ (100 εκατ. λίρες), με τη συγκεκριμένη αγορά να γίνεται η έκτη ακριβότερη στα χρονικά του αθλήματος, πίσω από αυτές των Νεϊμάρ (222 εκατ.), Εμπαπέ (180 εκατ.), Φιλίπε Κοουτίνιο (145 εκατ.), Ζοάο Φέλιξ (126 εκατ.) και του Αντουάν Γκριεζμάν (120 εκατ.) από την Ατλέτικο στην Μπαρτσελόνα.

Το εν λόγω Μέσο που είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο ότι ο Τζακ Γκρίλις ήταν ο νούμερο 1 στόχος του Πεπ Γκουαρδιόλα εν όψει της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων έχουν «ανοίξει» από την προηγούμενη εβδομάδα και η συμφωνία είναι δεδομένη.

Ο ίδιος ο παίκτης, δείχνοντας σεβασμό στην αγαπημένη του ομάδα, είχε επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις μετά τις διακοπές του μεταξύ άλλων και στη Μύκονο, αλλά είχε διαμηνύσει ότι εφόσον η Άστον Βίλα έβαζε ένα τέτοιο ποσό στα ταμεία της, θα ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Συνεχίζεται η μάχη σε Κρυονέρι και ρέμα Χελιδονούς - Οι ελπίδες στα εναέρια μέσα

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους

«Καμίνι» για 8η ημέρα η χώρα - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει 45 βαθμούς - Πότε θα... δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης