Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σιμόν Μπάιλς σχεδιάζει να αγωνιστεί στη δοκό ισορροπίας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σιμόν Μπάιλς σχεδιάζει να αγωνιστεί στη δοκό ισορροπίας

Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης αποσύρθηκε από όλους σχεδόν τους αγώνες, λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας – Η τελευταία της ευκαιρία να αγωνιστεί είναι αύριο

simone_biles1
Να δοκιμάσει τις δυνάμεις τις στη δοκό ισορροπίας θα προσπαθήσει η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς, που αν και όλοι θεωρούσαν ότι θα είναι η αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια στο Τόκιο, τελικώς απεσύρθη από τους περισσότερους αγώνες, λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ωστόσο, η ομάδα Γυμναστικής των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η Μπάιλς ετοιμάζεται να αγωνιστεί στον άυριανό τελικό, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από τους αγώνες. Εάν τα καταφέρει, είναι η τελευταία της ευκαιρία να διεκδικήσει μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνερς.

Η Σιμόν Μπάιλς είχε αναφέρει ότι αποσύρθηκε επειδή έχασε την αίσθηση προσανατολισμού και την ικανότητα να αντιληφθεί πού βρισκόταν στον αέρα σε σχέση με το έδαφος. Αν και συμμετείχε αρχικά, απεσύρθη και η Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ περιορίστηκε σε ένα ασημένιο μετάλλιο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομάδα Γυμναστικής των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το κορίτσι-θαύμα θα δώσει τον αγώνα.

Τις τελευταίες ημέρες, η Σιμόν Μπάιλς έδωσε μάχη για να ανακτήσει τις δυνάμεις της, η ίδια έκανε λόγο για τρομακτική και απογοητευτική εμπειρία, λέγοντας ότι αν και ο εγκέφαλός της ήθελε να κάνει περιστροφές, το σώμα της δεν υπάκουε. Μάλιστα όπως έγραψε στο Instagram, βίωσε ένα πολύ τρελό συναίσθημα, να μην έχει ούτε ένα εκατοστό τον έλεγχο του σώματός της.

Αν τελικώς αύριο αγωνιστεί, η Μπάιλς θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου αναμενόταν ότι θα κυριαρχούσε. Ωστόσο στην δοκό ισορροπίας, το 2016 είχε έρθει τρίτη, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία της θεωρείται πολύ σημαντική και ο αγώνας της προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς θεωρείται το πρόσωπο της ενόργανης γυμναστικής παγκοσμίως.




Ειδήσεις σήμερα:

«Κόκκινη» προειδοποίηση από την ΕΜΥ: «Ένα από τα ισχυρότερα επεισόδια καύσωνα των τελευταίων 40 ετών»

Φωτιά στη Ρόδο: Σε ύφεση όλα τα μέτωπα - Εκτιμήσεις ότι κάηκαν 7000 στρέμματα

Χάλκινος Ολυμπιονίκης στους κρίκους ο Πετρούνιας στο Τόκιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης