Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Απίστευτη Χασάν, έπεσε, έχασε έδαφος, αλλά τερμάτισε πρώτη - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Απίστευτη Χασάν, έπεσε, έχασε έδαφος, αλλά τερμάτισε πρώτη - Δείτε βίντεο

Η Ολλανδή δρομέας μεσαίων-μεγάλων αποστάσεων, γεννηθείσα στην Αιθιοπία, στα προκριματικά των 1.500μ. βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση, αλλά σηκώθηκε και κέρδισε και την κούρσα

χασαν_1500
Η Σιφάν Χασάν είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να κάνει ένα ιστορικό τρεμπλ (1.500μ., 5.000μ., 10.000μ.) στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε τον προκριματικό στα 1.500μ. το αποδεικνύει περίτρανα. Στην τελευταία στροφή η Χασάν βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με την Κενυάτισσα Γιεμπίτοκ, η οποία πάτησε κατά λάθος μία συναθλήτριά της.

Με την κούρσα να έχει περίπου 400 μέτρα, η 28χρονη Ολλανδή δρομέας μεσαίων-μεγάλων αποστάσεων, γεννηθείσα στην Αιθιοπία είχε μείνει πίσω από όλες τις αθλήτριες και έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο σπριντ για να προλάβει να μπει στην εξάδα που θα την έστελνε στα ημιτελικά.

Κι όμως η τρομερή Χασάν έδειξε την κλάση της. Ετρεξε σαν… 400αρα τα τελευταία μέτρα και άρχισε να περνάει την μία αθλήτρια μετά την άλλη. Στο τέλος τερμάτισε και πρώτη με χρόνο 4:05.17, χρόνος εξωπραγματικός για αθλήτρια η οποία 400 μέτρα πριν μετά την πτώση της, θα περίμενε κανείς να κάνει τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα παραπάνω.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:


Συγκλονιστικός ο Χάμιλτον: «Όλα έγιναν θολά στο βάθρο, ο κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποθεωτική υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στο «Ελ. Βενιζέλος» - Δείτε βίντεο

Δύσκολη νύχτα με την πυρκαγιά στη Ρόδο: Σε τρία μέτωπα η φωτιά - Νέο μήνυμα ετοιμότητας από 112 για Μαριτσά και Καλυθιές - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης