Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του επί κοντώ ο Καραλής - Αποκλείστηκε ο Φιλιππίδης - Στην 7η θέση στη δισκοβολία η Αναγνωστοπούλου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του επί κοντώ ο Καραλής - Αποκλείστηκε ο Φιλιππίδης - Στην 7η θέση στη δισκοβολία η Αναγνωστοπούλου

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 13:20 ώρα Ελλάδος - Εκτός  έμεινε ο Φιλιππίδης - Στην 7η θέση  η Αναγνωστοπούλου  - Δείτε βίντεο

000_9HL6A6
Ο Εμμανουήλ Καραλής στην παρθενική του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στον τελικό του επί κοντώ!

Ο ταλαντούχος πρωταθλητής χρειάστηκε ένα άλμα στα 5,75μ. (5,80μ. ήταν το όριο πρόκρισης) για να προκριθεί στον τελικό, καθώς δεν μπόρεσαν να περάσουν αυτό το άλμα πάνω από 12 αθλητές (το πέρασαν 11).


Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 13:20 ώρα Ελλάδος.

Αποκλείστηκε ο Φιλιππίδης

Κλείσιμο
Στη «μάχη» μπήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και το πρώτο ελληνικό δίδυμο σε αγώνισμα του στίβου. Οι Κώστας Φιλιππίδης και Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκαν στον προκριματικό του επί κοντώ, όπου το όριο είναι στα 5,80μ.

Το άλμα αυτό δείχνει εξαιρετικά δύσκολο, όμως είναι αρκετά πιθανό η 12αδα να κριθεί σε χαμηλότερα άλματα. Επομένως ίσως και ένα άλμα στα 5,70μ. να δώσει θέση στον τελικό, άλμα που φέτος έχει κάνει ο Καραλής (αγωνίζεται στο α’ γκρουπ), ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην πρώτη τους προσπάθεια και οι δυο αθλητές πέρασαν με επιτυχία τα 5.30μ, ενώ στη συνέχεια και οι δύο τους πέρασαν και τα  5,50μ. με τον Φιλιππίδη να το καταφέρνει με την 2η προσπαθεια του και τον Καραλή με την πρώτη.


Ο Κώστας Φιλιππίδης επιχείρησε να περάσει και απο τα 5,65μ, όμως απέτυχε και στις τρεις του προσπάθειες και δεν θα είναι στον τελικό.

Αντίθετα ο Καραλής πέρασε με τη 2η προσπάθεια τα 5,65 και συνεχίζει... 


Ο 21χρονος με φοβερό άλμα με τη 2η προσπάθεια κατάφερε να περάσει και τα 5,75μ και πλέον βλέπει τελικό στο επι κοντώ.

Αποκλείστηκε  η Αναγνωστοπούλου με βολή στα 59,8

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έχει την ευκαιρία να ζει τη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά το Ρίο το 2016 σειρά έχει το Τόκιο με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αγωνίζεται στο α’ προκριματικό γκρουπ.

Το όριο είναι 64,00μ.. Στην πρώτη της προσπάθεια η 30χρόνη έριξε στα 57.06, ενώ στην δεύτερη τα πήγε καλύτερα με ρίψη στα 59.18 και βρέθηκε στην 7η στο πρώτο γκρούπ, ωστόσο αυτό δεν έφτανε για να συνεχίσει.


Αξίζει να σημειωθεί πως απο το γκρουπ της Αναγνωστοπούλου καμία αθλήτρια δεν πέρασε τα 64 μέτρα που ήταν το όριο πρόκρισης, με την Πέρκοβιτς από την Κροατία να έχει την καλύτερη βολή με 63,75μ., ενώ μεγάλη έκπληξη έγινε με τον αποκλεισμό της Κουβανής Καμπαλέρο η οποία είχε δύο άκυρες βολές και μία μόλις στα 57,96μ.


Ειδήσεις σήμερα: 


Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που αγνόησαν τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Κορωνοϊός: Στα νησιά ένα στα τέσσερα κρούσματα - Ο Αύγουστος των διακοπών τρομάζει τους επιστήμονες


Καύσωνας: «Καμίνι» η χώρα - Στους 44 βαθμούς αύριο ο υδράργυρος και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης