Ολυμπιακοί Αγώνες: Πυγμάχος δάγκωσε τον αντίπαλό του

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πυγμάχος δάγκωσε τον αντίπαλό του

O Mαροκινός Γιουνές Μπαάλα δάγκωσε τον Νεοζηλανδό αντίπαλό του, Ντέιβιντ Νίκα στην αναμέτρηση για την κατηγορία των 91 κιλών των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς να γίνει αντιληπτός από διαιτητή και κριτές

Boxer23
Σκηνικό που θύμισε την αναμέτρηση Μάικ Τάισον με τον Εβάντερ Χόλιφιλντ το 1997 και το δάγκωμα του αυτιού του δεύτερου από τον πρώτο είδαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μαροκινός πυγμάχος Γιουνές Μπαάλα στον αγώνα με τον Νεοζηλανδό Ντέιβιντ Νίκα, στην κατηγορία των βαρέων βαρών (91κ) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσπάθησε να δαγκώσει το ζυγωματικό του αντιπάλου του!



Ο Νίκα αντέδρασε αμέσως και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, ο οποίος όμως δεν διέκοψε τον αγώνα ούτε τιμώρησε τον Μαροκινό πυγμάχο.

Εν τέλει ο Νεοζηλανδός αναδείχθηκε νικητής του αγώνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Αμέσως μετά, δήλωσε για το περιστατικό: «Δεν πίστευα ότι θα ξέφευγε. Προσπάθησε να δαγκώσει το ζυγωματικό μου... Πιθανότατα, απλώς, πήρε μια ρουφηξιά ιδρώτα».

Κλείσιμο


Το θύμα μετά τον αγώνα ζήτησε επιείκεια απέναντι στον αντίπαλό του τονίζοντας πως καταλαβαίνει τον εκνευρισμό του και πως τον σέβεται.

Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στη Σταμάτα: Ενημέρωση από Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά - Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων

Φωτιά στη Σταμάτα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Διάσπαρτες μικροεστίες, επιφυλακή για αναζωπυρώσεις

Φωτιά στη Σταμάτα: Είκοσι σπίτια καμένα ή με μεγάλες ζημιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης