Αραούχο: «Δεν μπορώ να περιγράψω τη σχέση μου με τον κόσμο της ΑΕΚ - Έμεινα έκπληκτος με το γήπεδο»

Αραούχο: «Δεν μπορώ να περιγράψω τη σχέση μου με τον κόσμο της ΑΕΚ - Έμεινα έκπληκτος με το γήπεδο»

Για τα αμοιβαία αισθήματα αγάπης με τους φίλους της ΑΕΚ, το δέος που ένιωσε στην «Αγια-Σοφιά» και την ετοιμότητα να μπει… αύριο να παίξει με τα κιτρινόμαυρα μίλησε μετά τη μεταγραφή ο Σέρχιο Αραούχο

araouxooo
Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο. Στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής και την παρουσίασή του, ο «Τσίνο» έκανε λόγο για εκπλήρωση της υπόσχεσης ότι την επόμενη φορά που θα ερχόταν θα ήταν… για πάντα.

Αφού παραδέχθηκε λοιπόν ότι ένιωσε δέος όταν μπήκε στο νέο γήπεδο και τόνισε πόσο δύσκολη έδρα θα είναι για τους αντιπάλους της «Ένωσης», τόνισε ότι είναι έτοιμος να παίξει άμεσα και να διεκδικήσει πάλι το πρωτάθλημα με τα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραούχο:

«Είναι άλλη μία επιστροφή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μού είχαν πει ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψω θα είναι και η τελευταία. Μου είπαν ότι θα μείνω εδώ για πάντα και τήρησαν το λόγο τους.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ένιωθα τον θαυμασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ και όσο δεν ήμουν εδώ. Υπάρχει μια σχέση θαυμάσια, εξαιρετική, δεν μπορώ να την περιγράψω…

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος.

Παρότι έκανα μόνο μια εβδομάδα προετοιμασία με τη Λας Πάλμας, έκανα προπονήσεις σε όλη τη διάρκεια των διακοπών μου. Όταν μου ζητήσω ο προπονητής να βοηθήσω, είμαι έτοιμος να το κάνω.

Μόλις έφτασα στο γήπεδο έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρισα. Το να το περιγράψεις είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είναι καταπληκτικό το συναίσθημα.
Θέλω να φανταστώ πώς θα είναι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους και ελπίζω το συντομότερο να παίξουμε εκεί και να τα δώσουμε όλα».

AEK F.C. - Αραούχο: «Η ΑΕΚ κράτησε τον λόγο της»!


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ECDC: Προβλέπει πενταπλάσια κρούσματα μέχρι την 1η Αυγούστου


ΠΟΥ: Στον έλεγχο στο εργαστήριο της Ουχάν, οι Κινέζοι ήταν από πάνω μας!

Κεραμέως για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε πανεπιστημιακούς και φοιτητές: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης