Βαϊνάλντουμ: «Να διακόπτονται τα ματς όταν ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα»

Βαϊνάλντουμ: «Να διακόπτονται τα ματς όταν ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα»

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μίλησε για τη στάση που θα κρατήσει αυτός και οι συμπαίκτες του αν ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα από την εξέδρα στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Τσεχία στη Βουδαπέστη

holland_102443
Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία την προσεχή Κυριακή (27/06) στη Βουδαπέστη για τους «16» του Euro και ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μίλησε για τη στάση που θα κρατήσει αυτός και οι συμπαίκτες του αν ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα από την εξέδρα.

«Η UEFA πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες στο γήπεδο, θα πρέπει να πάρει την απόφαση για αυτούς. Θα πρέπει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο και να πει: "Εάν συμβεί αυτό, εάν γίνουν ρατσιστικές προσβολές, το παιχνίδι διακόπτεται"», δήλωσε ο αρχηγός των «οράνιε» στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Δεν έχω βιώσει ποτέ αυτήν την κατάσταση και ελπίζω να μην τη ζήσω ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Σκεφτόμουν ότι δεν θα φύγω από το γήπεδο, τώρα σκέφτομαι διαφορετικά», είπε.

Την περασμένη Κυριακή, η UEFA ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για «πιθανά ρατσιστικά περιστατικά» στους αγώνες της Ουγγαρίας στο Euro 2020 εναντίον της Πορτογαλίας και της Γαλλίας που έγιναν στην «Πούσκας Αρένα».

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR

Ειδήσεις σήμερα: 

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Πρόσκληση διορισμού για νέους επιλαχόντες - Ποιοι καλούνται για υγειονομικές εξετάσεις

«Άγριος» καβγάς Λιάγκα - Σκορδά με Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά: Δεν ξέρετε ελληνικά - Δεν περνάνε αυτά σε μένα

Στην Αθήνα αύριο ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης