Euro 2020: Οι γερμανικές Aρχές προτείνουν στους φιλάθλους να μην ταξιδέψουν στην Αγγλία για το ντέρμπι των 16

Euro 2020: Οι γερμανικές Aρχές προτείνουν στους φιλάθλους να μην ταξιδέψουν στην Αγγλία για το ντέρμπι των 16

Λόγω του κινδύνου που ενέχει η εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι γερμανικές Αρχές προτείνουν στους φιλάθλους τους να μην ταξιδέψουν στο Νησί, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ για τους 16 του Euro 2020

Germany
Το μεγάλο ντέρμπι που ξεχωρίζει στους «16» του Euro, είναι αυτό μεταξύ της Αγγλίας και της Γερμανίας το Γουέμπλεϊ την ερχόμενη Τρίτη (29/06, 19:00).

Αρκετοί Γερμανοί οπαδοί επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Νησί, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας τους, κόντρα στα «Τρία Λιοντάρια».

Ωστόσο, οι γερμανικές αρχές συμβουλεύουν τους φιλάθλους, να μην ταξιδέψουν στο Λονδίνο, λόγω του κινδύνου που ενέχει η εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Από επιδημιολογική άποψη δεν μου φαίνεται καλή ιδέα», δήλωσε ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Εμβολιασμών, Τόμας Μέρτενς, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Schwabische Zeitung».

Σε κάθε περίπτωση, για τους Γερμανούς οπαδούς το ταξίδι στο Λονδίνο είναι αρκετά περίπλοκο λόγω διαφόρων περιορισμών, τόσο στη Γερμανία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γουέμπλεϊ», ένας φίλαθλος θα έπρεπε να έχει αρνητικό PCR πριν από το ταξίδι και στη συνέχεια να παραμείνειί σε καραντίνα πέντε ημερών στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έπρεπε να παρουσιάσει άλλα δύο αρνητικά τεστ, πριν μπορέσει να έχει πρόσβαση στο γήπεδο.

Κατά την επιστροφή του στη Γερμανία, θα πρέπει επίσης να μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Ο κανόνας ισχύει επίσης για όσους έχουν εμβολιαστεί και για τα άτομα που έχουν αναρρώσει από την ασθένεια.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο: Ερχονται αγωνιστικά στο κέντρο της Αθήνας - Για πρώτη φορά

Ολυμπιακός: Προβάδισμα του Βάτσλικ για τη θέση του Σα

EURO 2020: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» - Πρεμιέρα το Σάββατο - Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των ματς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης