Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Φαλ

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Φαλ

Γεγονός είναι η πρώτη άφιξη νέου μεταγραφικού αποκτήματος στον Ολυμπιακό, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (23/06) πάτησε Αθήνα ο Μουσταφά Φαλ

fal1
Ο Μουσταφά Φαλ είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Γάλλος σέντερ μάλιστα, έφτασε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ στην Αθήνα με απευθείας πτήση από το Παρίσι, για να γνωριστεί από κοντά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τα μέλη της νέας του ομάδας, αλλά και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 29χρονος σέντερ, ολοκλήρωσε πρόωρα την σεζόν με την Βιλερμπάν που παίζει αύριο στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του γαλλικού πρωταθλήματος με την Στρασμπούρ, καθώς όπως και όλοι οι Γάλλοι διεθνείς, ήταν υποχρεωμένοι από την ομοσπονδία της χώρας να σταματήσουν να αγωνίζονται στις 20 Ιουνίου, ώστε να ξεκουραστούν επαρκώς ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Εκμεταλλεύτηκε λοιπόν την συγκυρία και ήρθε χθες στην χώρα μας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους στους «ερυθρόλευκους».
mustafa3

fal1_2

fal2
Κλείσιμο
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα


Πετράλωνα: Στον Εισαγγελέα ο Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό καθαρίστριας 

Άγιος Παντελεήμονας: Τέσσερις Πακιστανοί άρπαξαν και βίασαν 25χρονη 

Στα 520 τα νέα κρούσματα - 271 οι διασωληνωμένοι, 14 θάνατοι 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης