Φόντεν: «Αν πάρουμε το Euro οι συμπαίκτες μου θα βάψουν τα μαλλιά τους σαν εμένα»

Φόντεν: «Αν πάρουμε το Euro οι συμπαίκτες μου θα βάψουν τα μαλλιά τους σαν εμένα»

Ο Φιλ Φόντεν αποκάλυψε πως σε περίπτωση που η εθνική Αγγλίας κατακτήσει το Euro, τότε όλοι οι συμπαίκτες του θα βάψουν τα μαλλιά τους, όπως έκανε εκείνος.

foden_0_jpg
Λίγο πριν την έναρξη του Euro, ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν αποφάσισε να βάψει τα κοντά μαύρα μαλλιά του ξανθά, όπως είχε κάνει ο Πολ Γκασκόιν το 1996 όταν η Αγγλία έφτασε μια «ανάσα» από τον τελικό.

Μία κίνηση η οποία προκάλεσε… φρενίτιδα στα βρετανικά social media, με τον ίδιο, ωστόσο, να εξηγεί: «Είχα το ίδιο κούρεμα εδώ και χρόνια. Θεώρησα πως χρειαζόμουν κάτι… νέο. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και όλοι με συνέκριναν με τον Γκάζα και τον Έμινεμ, όμως αυτό ήταν κάτι εντελώς δικό μου και ο κόσμος το μετέτρεψε σε κάτι διαφορετικό».

Η Αγγλία με τον βαθμό κόντρα στην Σκωτία έφτασε τους τέσσερις και πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης. Ο Φιλ Φόντεν από την πλευρά του ελπίζει πως η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Μάλιστα, όπως τόνισε σε περίπτωση που τα «τρία λιοντάρια» κατακτήσουν το φετινό Euro, τότε όλοι οι συμπαίκτες του θα βάψουν τα μαλλιά τους, όπως έκανε εκείνος.

«Τους είπα πως αν το πάρουμε, τότε θα πρέπει να έχουν το ίδιο κούρεμα με μένα. Ολοι συμφώνησαν. Ελπίζω να το κατακτήσουμε και να τους δω όλους με μαλλιά σαν τα δικά μου», τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης