Σάλος στις ΗΠΑ: Ο Στόκτον συμμετέχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού

Σάλος στις ΗΠΑ: Ο Στόκτον συμμετέχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού

Ο Τζον Στόκτον, ο βετεράνος γκαρντ των Τζαζ και μέλος της θρυλικής Dream Team συμμετέχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

ston
Η πρωτοβουλία του Τζον Στόκτον να συμμετάσχει σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με δεδομένο, μάλιστα πως στο εν λόγω video τίθενται ερωτήματα όπως «λειτουργούν πράγματι οι μάσκες;» ή «πώς θα ξέρουμε πραγματικά ότι ένα εμβόλιο κατά του Covid-19 είναι ασφαλές»;

Ο βετεράνος γκαρντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του με τους Τζαζ ως πρώτος σε ασίστ στο ΝΒΑ, εμφανίζεται να υποστηρίζει: «Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία, αλλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε "όχι, όχι, φοβόμαστε πολύ και θα κατεβάσουμε ρολά. Μείνετε στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί". Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ακούνε αυτά τα πράγματα και τα δέχονται ως αλήθεια, όταν εγώ ξέρω έπειτα από έρευνα που έκανα ότι αυτό δεν ισχύει».

Μάλιστα, κάνει αναφορές και στο μπάσκετ:«... θα ήταν έγκλημα για το μπάσκετ αν δεν βλέπαμε τον επόμενο Στεφ Κάρι λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό».


Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Γλυκά Νερά - Η υποκρισία του πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν: «Το μωρό μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη μανούλα είχε...»

Όνειρο... απατηλό η αιώνια νεότητα και η αθανασία, λένε επιστήμονες

Κιμ Καρντάσιαν: Χρωστάω μια συγγνώμη στον πρώην σύζυγό μου Κρις Χάμφρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης