Παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας μηνύει το Pornhub για διαρροή ροζ υλικού

Παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας μηνύει το Pornhub για διαρροή ροζ υλικού

H 25χρονη παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας, Leigh Nicol, κατέθεση μήνυση στη δημοφιλή πορνογραφική ιστοσελίδα για διαρροή προσωπικών της δεδομένων

podosfero
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εκατοντάδες είναι τα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου από προσωπικές στιγμές που αναρτώνται κάθε χρόνο παράνομα σε διάφορα διαδικτυακά site και μάλιστα, πολλές φορές με πρωταγωνιστές ανηλίκους. Εκτιμάται δε, ότι τα περιστατικά είναι πολλαπλάσια καθώς τα θύματα συχνά δεν προβαίνουν σε καταγγελία.

Μια τέτοια τραυματική εμπειρία βίωσε και η παίκτρια της Κρίσταλ Πάλας, Leigh Nicol. Συγεκριμένα, η 25χρονη κατέθεσε μήνυση στον ιστότοπο X-rated, για την διαρροή ροζ βίντεο και φωτογραφιών της, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Όπως ισχυρίστηκε η νεαρή Σκωτσέζα χάκερ εισέβαλαν στον λογαριασμό της στο iCloud το 2019 και κοινοποίησαν χωρίς τη συγκατάθεση της προσωπικό της υλικό, το οποίο μάλιστα έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Pornhub.
nicollll2
Τα εν λόγω βίντεο και οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν τελικά από την ιστοσελίδα μετά από πολλά email που δέχτηκαν, ενώ ακόμη τέσσερις Βρετανίδες προχώρησαν σε μηνυτήρια αναφορές για υποκλοπή προσωπικού τους περιεχομένου.

Όπως ήταν φυσικό η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της νεαρής παίκτριας της στοίχισε τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σύμφωνα με την αγωγή 179 σελίδων που κατέθεσε στο κρατικό δικαστήριο της Καλιφόρνια εναντίον της μητρικής εταιρείας Pornhub, Mindgeek.

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, σημειώνεται πως εξακολουθεί να υφίσταται σημαντική συναισθηματική βλάβη, όπως άγχος, αυτοκτονικές σκέψεις και κρίσεις πανικού. 
palace_nicole

nicol3








Ειδήσεις σήμερα 

Γλυκά Νερά - Η υποκρισία του πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν: «Το μωρό μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη μανούλα είχε...»

Όνειρο... απατηλό η αιώνια νεότητα και η αθανασία, λένε επιστήμονες

Κιμ Καρντάσιαν: Χρωστάω μια συγγνώμη στον πρώην σύζυγό μου Κρις Χάμφρις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης