Αμέσως θα αντικατασταθούν Σα-Καμαρά στον Ολυμπιακό

Αμέσως θα αντικατασταθούν Σα-Καμαρά στον Ολυμπιακό

Έτοιμος για παν ενδεχόμενο είναι ο Ολυμπιακός για τις υποθέσεις του Ζοσέ Σα και του Μαντί Καμαρά, οι οποίοι εξακολουθούν να απασχολούν «ζεστά» την Γουλβς και την Νάπολι, αντίστοιχα.

mady
Το συντομότερο δυνατόν θέλουν οι μάνατζερ του Ζοσέ Σα και του Μαντί Καμαρά να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σε Γουλβς και Νάπολι, αντίστοιχα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως θα ήθελαν αυτό να συμβεί στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου αργότερο, προκειμένου να μην υπολογίζονται από τον Πέντρο Μαρτίνς για τους αγώνες με την Ντιναμό Τιφλίδας ή την Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα συμβεί κιόλας, αλλά πρόθεση του Ζόρζε Μέντες και του Μίνο Ραϊόλα είναι να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις.
Για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει κινητικότητα για τους δύο «ερυθρόλευκους» άσους.

Στην υπόθεση του Σα τα πάντα φαίνεται πως εξαρτώνται από το πότε η Γουλβς θα παραχωρήσει τον Ρουί Πατρίσιο στην Ρόμα, ώστε στη συνέχεια να κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Από την πλευρά του, ο Ραϊόλα χειρίζεται την υπόθεση του Καμαρά, ώστε να μην τραβήξει περισσότερο η συγκεκριμένη ιστορία.
Κλείσιμο
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, από τη μεριά τους, δεν σκοπεύουν να χάσουν χρόνο και την ώρα που υπάρχουν αυτές οι φήμες, εκείνοι ξεχωρίζουν τις υποψήφιους στόχους, ώστε όταν ανακοινωθούν οι παραχωρήσεις των δύο παικτών να έχουν έτοιμους τους αντικαταστάτες τους και να μπουν άμεσα στην ομάδα.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης