Βίντεο: Απίθανος Γιαρμολένκο έκανε πρόταση χορηγίας σε Coca-Cola, Heineken

Βίντεο: Απίθανος Γιαρμολένκο έκανε πρόταση χορηγίας σε Coca-Cola, Heineken

Ο πρώτος σκόρερ της Ουκρανίας στο Euro 2020 τρόλαρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μ' έναν μοναδικό τρόπο στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τα Σκόπια

Yarmolenko2
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Αντρί Γιαρμολένκο πέτυχε το πρώτο γκολ της Ουκρανίας στη νίκη της με 2-1 επί των Σκοπίων και αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης κι έτσι βρέθηκε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Μόνο που πλέον αυτές οι συνεντεύξεις μετά τα όσα έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα μπουκάλια της Coca-Cola κι ο Πογκμπά με αυτά της Heineken έχουν πάει σε άλλο επίπεδο με τον Ουκρανό να αποδεικνύει ότι πέρα από καλός ποδοσφαιριστής έχει και υψηλή αίσθηση χιούμορ.

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ μόλις κάθισε κι αντίκρυσε το αναψυκτικό και τη μπύρα αλλά δεν τα... εξαφάνισε από το κάδρο.

Κι αφού πρώτα ρώτησε ευγενικά «Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο να το κάνει αυτό;», έφερε τα μπουκάλια ακριβώς μπροστά του και απευθύνομενος προς τα διευθυντικά στελέχη των δύο εταιριών είπε ξεσπώντας σε γέλια: «Coca-Cola και Heineken εδώ είμαι επικοινωνήστε μαζί μου»

Νωρίτερα το πρωί στην συνέντευξη Τύπου της Σκωτίας είχαμε άλλο ένα επικό τρολάρισμα από τον Τζον ΜακΓκιν. Μόλις έφτασε στο χώρο της συνέντευξης έβγαλε τη μάσκα του κι αφού έλεγξε το τραπέζι πήρε ένα μπουκάλι νερό και αναρρωτήθηκε: «δεν έχει Coca-Cola;» για να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης