Copa America, Αργεντινή - Χιλή 1-1: Το γκολ-φάουλ του Μέσι δεν ήταν αρκετό - Δείτε τα γκολ

Copa America, Αργεντινή - Χιλή 1-1: Το γκολ-φάουλ του Μέσι δεν ήταν αρκετό - Δείτε τα γκολ

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε γκολάρα, αλλά η Αργεντινή στην πρεμιέρα της στο 47ο Copa America δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Χιλής 

messi_argentina
Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ορεξάτος, πέτυχε γκολάρα, αλλά στην στην πρεμιέρα του 47ου Copa America, η Αργεντινή δεν κατάφερε να νικήσει τη Χιλή, μένοντας στο 1-1. Σκληρό παιχνίδι, με χαμένες φάσεις, αλλά με την ομάδα του Σκαλόνι να μην πείθει με την εικόνα της.

Η Αργεντινή μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και προσπάθησε να φανεί απειλητική. Η Αλμπισελέστε είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 7', αλλά ο Λιονέλ Μέσι νικήθηκε από τον Μπράβο. Η ομάδα του Σκαλόνι πίεσε τους Χιλιανούς, Λο Σέλσο, Μέσι και Λαουτάρο ήταν πρωταγωνιστές και προσπαθούσαν να κάνουν τη διαφορά. Στο 11' ο Λο Σέλσο μοίρασε υπέροχα, αλλά ο φορ της Ιντερ αστόχησε.

Οι Χιλιανοί αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα κι έκαναν το εύκολο λάθος. Στο 18' η Αργεντινή πλησίασε το γκολ, αλλά από την πάσα του Λο Σέλσο, ο Νίκο Γκονζάλες νικήθηκε από τον Μπράβο. Ωστόσο, η λύση ήρθε από τα μαγικά πόδια του Μέσι, ο οποίος στο 33' με απίθανη φαουλάρα πέτυχε το 1-0, φτάνοντας παράλληλα τα 73' με τη φανέλα της χώρας του.



Μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ - φάουλ με την Αλμπισελέστερ έπειτα από 1672 ημέρες. Το τελευταίο το είχε πετύχει κόντρα στην Κολομβία στις 15 Νοεμβρίου 2016! Η Αργεντινή θα μπορούσε να «σφραγίσει» τη νίκη στο 38', όταν ο Λαουτάρο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε.

Κλείσιμο
Η Χιλή μπήκε με διάθεση να επιτεθεί και στο 54' στην πρώτη της φάση έφτασε στο γκολ. Ο Βάργκας νικήθηκε από τον Μαρτίνες, αλλά στη συνέχεια της φάσης, ο Ταλιαφίκο ανέτρεψε τον Βιδάλ. Ο 34χρονος μέσος ανέλαβε την εκτέλεση, Μαρτίνες και δοκάρι τον... νίκησαν, αλλά ο Βάργκας πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.



Οι Χιλιανοί ήταν πιο επικίνδυνοι στη συνέχεια και για ένα τέταρτο προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά το 70' ο ρυθμός έπεσε, οι διακοπές ήταν συχνές και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 80' για να δούμε καλή ευκαιρία. Ο Μέσι έβγαλε εντυπωσιακή ασίστ, αλλά ο Νίκο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να σκοράρει.



H Aργεντινή με την είσοδο του Αγουέρο έγινε πιο επιθετική και στο 90’ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, όταν την κεφαλιά του Μέσι, έδιωξε σωτήρια ο Μαριπάν.


1ος Όμιλος (Νότιος)
Αργεντινή 1 (1-1)
Χιλή 1 (1-1)
Βολιβία
Ουρουγουάη
Παραγουάη

2ος Όμιλος (Βόρειος)
Βραζιλία 3 (3-0)
Κολομβία 3 (1-0)
Ισημερινός 0 (0-1)
Βενεζουέλα 0 (0-3)
Περού

Πηγη:gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα: 

Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης