Τσιτσιπάς και Djokovic: Στον τελικό με αυτά τα αυτοκίνητα!

Τσιτσιπάς και Djokovic: Στον τελικό με αυτά τα αυτοκίνητα!

Ο Τελικός στο Παρίσι έχει… Γαλλικό χρώμα και στις μετακινήσεις των φιναλίστ και για αυτο φροντίζει η Peugeot που παρέχει ένα στόλο 162 αυτοκινήτων για τις ανάγκες των μετακινήσεων των παικτών, των VIPs και των οργανωτών.

Στιγμιοτυπο_2021-06-12__6_49_12_μμ

Στον τελικό του Roland Garros ετοιμάζεται να ριχτεί ο Τσιτσιπάς και ο Djokovic για τις μετακινήσεις των οποίων θα φροντίζουν αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Peugeot.

Ειδικότερα, η Peugeot ως επίσημος υποστηρικτής του τουρνουά τένις, γνωστού σαν ‘French Open’, αναλαμβάνει για 38η χρονιά τις μετακινήσεις των παικτών, των VIPs και των οργανωτών. Για πρώτη φορά μέσα στο 2021, η μάρκα θα διαθέτει ένα στόλο αποτελούμενο και από 100% ηλεκτρικά μοντέλα, καθιστώντας το French Open στο πρώτο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως που σχετίζεται με την αμιγώς ηλεκτρική κινητικότητα.

Ειδικότερα, ο στόλος της Peugeot αποτελείται από 162 αυτοκίνητα. Τα δύο τρίτα θα είναι με υβριδική-επαναφορτιζόμενη τεχνολογία και τα υπόλοιπα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά , επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα: ο μέσος όρος των εκπομπών του CO2ανά αυτοκίνητο, βρίσκεται μόλις στα 22,7 gr/km, τιμή που είναι 7,5 φορές χαμηλότερη σε σύγκριση με το 2019.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης