Ολυμπιακός: «Έκλεισε» οριστικά ο Γουόκαπ

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» οριστικά ο Γουόκαπ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τόμας Γουόκαπ, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που επιβεβαιώνεται από Λιθουανία και Ισπανία

walkpu_182341
Διάλεξε Ολυμπιακό ο Τόμας Γουόκαπ!

Από το προηγούμενο Σάββατο και σύμφωνα με πληροφορίες του BwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ και τις τελευταίες ώρες πίεζαν για το «ναι» του.

Τελικά, ο 28χρονος απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά και αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την Ισπανία όσο και από τη Λιθουανία. Έτσι, έπειτα από μία τριετία στη Ζαλγκίρις, ο Τόμας Γουόκαπ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

Στο μεταξύ, ο Αμερικανός ήταν και στη λίστα ακόμη των Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ και οι πρωταθλητές Λιθουανίας κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης (με πολύ λιγότερα χρήματα), αλλά όπως όλα δείχνουν εκείνος αποφάσισε να μετακομίσει στον Πειραιά.

Με τον Γουόκαπ ο Ολυμπιακός αποκτά έναν ικανό γκαρντ, που μπορεί να παίξει στις θέσεις «1» και «2», διακρίνεται για την καλή του άμυνα και την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα αν και δεν είναι πολύ ψηλός (1,93μ.). O Tεξανός αναδείχθηκε MVP των τελικών στη Λιθουανία, ενώ το 2019 και το 2021 ήταν καλύτερος αμυντικός στην LKL Liga.

Στην Ζαλγκίρις είχε φέτος στην Ευρωλίγκα 8,2 πόντους (90,6% στις βολές, 46,9% στα δίποντα, 37,1% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ, 1,1 κλεψίματα, 1,6 λάθη και 10,6 στην αξιολόγηση σε 24:09 ανά αγώνα χωρίς να χάσει παιχνίδι. Μάλιστα ήταν αυτός που με κλέψιμο στον Κώστα Σλούκα και καλάθι είχε χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Κάουνας με 81-79 στις 22 Ιανουαρίου.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Από το Σάββατο μουσική στην εστίαση - Χωρίς ωράριο από Ιούλιο

Self test: Τι αλλάζει από τις 19 Ιουνίου - Στον «χορό» τα σούπερ μάρκετ

Τομ Χιλ: Ο 25χρονος Βρετανός κόουτς που οδήγησε τη Σάκκαρη στις «4» του Roland Garros
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης