Τα δεδομένα για την επιστροφή Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για την επιστροφή Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήθελε να επιστρέψει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, αλλά το συμβόλαιο του παίκτη είναι ένα «θέμα» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

paok
Φανταστικό παίκτη χαρακτήρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι αλήθεια, πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει ο Σέρβος επιθετικός στην Τούμπα, ενώ είναι γνωστό πως και ο ίδιος ο παίκτης τρέφει ανάλογα συναισθήματα για την ομάδα και τον πρώην τεχνικό του.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό. Η Αλ Ιτιχάντ δεν πρόκειται να αφήσει ως ελεύθερο ή με μικρό ποσό τον διεθνή στράικερ, ενώ το κασέ του παίκτη ξεπερνάει τα 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Από την πλευρά τους, οι Άραβες δείχνουν πως δεν προτίθεται να αφήσουν τον παίκτη, με τον πρόεδρο της Αλ Ιτιχάντ να εκφράζει την ελπίδα πως την επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερος.

Μένει να φανεί αν μέσω κάποιας μορφής πίεσης του παίκτη, ο οποίος έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και μένει να πάρει άλλα 11 εκατ. ευρώ, μπορεί να βρεθεί η λύση για να μπορέσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης